USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньприродресурсу» не дають працювати через вказівку Порошенка, – Ігор Палиця

1 Червня 2018 19:59
КП «Волиньприродресурс» не може розпочати роботу з легального видобутку корисних копалин та наповнювати бюджет області за рахунок сплати податків через розпорядження президента.

Про це йшлося під час програми «Відкрита влада» ТРК «Аверс» 31 травня.

Як пригадав голова Волинської обласної ради Ігор Палиця, із попереднім очільником облдержадміністрації Володимиром Гунчиком розмови щодо КП «Волиньприродресурс» важко назвати спілкуванням чи обговоренням – «це були скоріше емоції».

Із теперішнім головою ОДА Олександром Савченком мови про «Волиньприродресурс» і легальний видобуток бурштину поки не було.

«Але я прекрасно розумію, що це безперспективно, тому що президент відразу дав йому команду… До речі, коли він (голова ОДА, – ВН) виступав у Іваничах перед громадою, то зазначив, що йому сказано не дати працювати «Волиньприродресурсу». Прокурор Маневицького району теж каже, що не дасть працювати «Волиньприродресурсу», закликає усіх не співпрацювати з підприємством. Про це каже колишній обласний прокурор… Їм всім заборонено (дати можливість «Волиньприродресурсу» провадити легальний видобуток бурштину, – ВН)», – зазначив голова облради.

Читайте ще: «Волиньприродресурс» уже сплатив більше 8 млн податків

Тож Ігор Палиця резюмував, що поки немає сенсу спілкуватися щодо цього питання з очільником області, хіба «голова ОДА вирішить, що йому посада неважлива», натомість важливіше наповнення бюджету за рахунок сплачених податків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мисцевый Показати IP 1 Червня 2018 23:16
Таке враження що крим бурштыну нема бильше що добуваты . Э ще мидь торф ище багато дечого . А буштын вин вже почти никому нетреба про його пора забувать
АНАТОЛЬ_ БІДЗЮРА Показати IP 2 Червня 2018 10:27
Я й не сумнівався. Особливо коли почув, як О.Савченко, вперше приїхавши у Нововолинськ хвалить старого комуняку В. Сапожнікова. Вам, пане І. Палице потрібно бути сміливішим і рішучішим. Люди зрозуміють і підтримають - сумнівів нема. Ви - справжній господар на Волині, а не заїжджі "варяги".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus