USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Президент вручив «Золоту Зірку» Героя України родині полеглого волинянина Сергія Сучкова

31 Серпня 2023 17:34
У День пам’яті захисників України, вшановуючи воїнів, полеглих у російсько-українській війні, Президент України Володимир Зеленський передав орден «Золота Зірка» родині володимирчанина Сергія Сучкова у Києві.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Найвищої державної нагороди Герой України командир розвідувального взводу старший лейтенант Сергій Сучков удостоєний посмертно. Третього травня 2022 року під час масованого артобстрілу він зумів вивести свою розвідувальну групу в безпечне місце, але сам героїчно загинув.

«Немає таких слів, яких було б достатньо, щоб описати повністю ту силу, велич і самопожертву героя, який залишається навічно в бою, щоб тільки його народ зберіг волю та здобув перемогу. Слова завжди менші, ніж те, що ми відчуваємо. І хай сльози, які будуть сьогодні, хай мовчання, яке сьогодні звучатиме гучніше, ніж будь-які слова, хай наша шана, яка є абсолютно щирою, скаже всім, що ми відчуваємо насправді та наскільки ми вдячні всім нашим захисникам і захисницям, чиє життя стало життям України», – сказав Володимир Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus