USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Про біль і гордість, гнів та наснагу. Фіолет подякував захисникам новим патріотичним треком

5 Квітня 2022 00:29
Український гурт Фіолет, родом з Луцька, подякував усім захисникам та захисницям України новою піснею, на яку днями відзняли відеокліп. Новий трек має назву «Заряджай».

«Пісня про біль і гордість, гнів та наснагу. Пісня, якою хочеться сказати велике ДЯКУЮ захисникам України, волонтерам, медикам, рятувальникам. Кожному українцю, для кого слово УКРАЇНА – не умовність, а код ідентифікації.

Попри втрати, руїни та розпач, маємо акцентуватися на Перемозі. На хороших новинах. На маленьких і великих звитягах фронту і тилу. На щоденних прикладах єдності, організованості, людяності і, звісно, відваги тих, хто беззастережно ризикує та жертвує життям заради кожного з нас. У кожного з нас є свій персональний список Героїв. Переможемо!" – звертаються до українців музиканти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus