USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Про розмову з Макроном, аналізи і провокації: нове інтерв'ю Зеленського

14 Квітня 2019 14:40
Кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський заявив 12 квітня в Парижі в інтерв’ю «Новинам України», що задоволений своєю зустріччю із президентом Франції Еммануелем Макроном. Відео опубліковано на YouTube-каналі «Нейтральный». Згодом відео стало недоступним для перегляду, передає Гордон.

«До речі, дуже добре відбулися переговори. [Макрон] виявився приємним хлопцем. Ну, не те, щоб виявився, я думаю, він ним і був, але я вперше познайомився... Мені, по-перше, зрозуміло, що розмови були конструктивними, говорили на головні, важливі позиції для нашої країни, нашого суспільства. Говорили про припинення війни, про корупцію, про реформи, про взаємне співробітництво», – заявив Зеленський.

Кандидат додав, що, на його думку, Макрон відрізняється від багатьох українських політиків.

«Не тому, що наші гірші, у жодному разі, просто [відрізняється] від тих політиків, кого я знаю. У людини прекрасне почуття гумору. І тепер він не один», – додав Зеленський і засміявся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський: «Порошенко стільки разів обливав мене брудом, що в мене немає до нього поваги»

Окрім того, як інформує Українська правда, Володимир Зеленський заявив, що не поїхав здавати аналізи на наркотики на НСК "Олімпійський «тому, що він нібито отримав секретну інформацію про підготовку там проти нього провокації. Але за кордоном він аналізи здав би.

«Коли-небудь, після всіх цих виборів, проллється інформація, як на НСК «Оліміпійському», хтось готував проти мене провокацію. Я туди не поїхав. Зараз я не готовий про неї говорити», – заявив Зеленський.

Зеленський також повторив, що відмовився здавати аналізи експертам антидопінгової асоціації VADA, оскільки вона є волонтерською антидопінговою асоціацією, а не Всесвітнім антидопінговим агентством. При цьому він заявив, що Володимир Кличко, який запропонував кандидатам пройти тест VADA, став учасником політичної гри.

У той же час Зеленський сказав, що якби це було за кордоном, то він би поїхав здавати аналізи.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Луч Показати IP 14 Квітня 2019 14:53
Так виглядає що порох взнав , що Зеленський поїхав у Францію зразу побіг на тв запрошувати його на 14те. це йому не допоможе!!!
Валентина Показати IP 14 Квітня 2019 15:45
В очах кандидата страх.... не впевненість
Vitya до Валентина Показати IP 14 Квітня 2019 23:41
Що ти мелеш за нісенітниці жіночко !
Патріот Показати IP 14 Квітня 2019 16:09
Не навиджу людей, які бояться говорити свою думку у в очі.
Українець Показати IP 14 Квітня 2019 16:52
Петя пізно спохватився. Подивіться як він хоче грати навипередки, бігає по всіх каналах, готовий відповідати перед народом, відповісти на всі запитання. Зеленського запрошує. Вже і фільм про себе зняв про те який він сім'янин. Будь - яким способом хоче "накинути" декілька % голосів на майбутніх виборах. Але пізно, треба було за 5 років щось для людей зробити, то б і на цих виборах переміг, і другого туру б не було (як в 2014), не потрібно було б бігати і обіцяти. А так... Просто не виправдав очікувань. А міг би увійти в історію як найкращий Президент і шанс йому люди дали, і можливості у нього були, і 5 років часу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus