USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Про що мовчали чоловіки 8 березня у Луцьку. Фото

9 Березня 2019 10:10
Актуальна тема відносин чоловіків та жінок була показана заслуженим артистом України Олексієм Гнатковським у моновиставі «Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER», яка відбулася 8 березня в обласному центрі Волині.

На дійстві зібралася абсолютно різноманітна аудиторія, адже в Палаці культури були присутні як чоловіки, так і жінки різного віку.

Креативна назва зібрала у залі 8 березня чимало людей, аби почути відповіді на питання, чого хоче жінка та про що мовчать чоловіки. Натомість актор Олексій Гнатковський в формі стендапу протягом двох годин намагався дати відповіді на ці одвічні питання.
«Сьогодні розкажу вам про дикуна, печерну людину», – розпочав актор.

А потім почав розповідати про дикуна: «Порівнюю себе з ним. Більшість із нас, у тому числі я, донедавна уявляли собі дикуна стереотипно, мовляв це величезна мавпа двох метрів зросту, повністю волохатий. Він бачить жінку, бере дрючок, валить її по голові, бере за волосся і тягне до себе в печеру. Насправді – ні. Дикун обожнював жінок, він боготворив їх».
Зазначимо, що актор постійно імпровізував та спілкувався з луцькою публікою, викликаючи сміх та зриваючи аплодисменти.

«От як це бути чоловіком?» - звертався він до присутніх у залі чоловіків. – «От і я знаю як, але не можу пояснити».

Вже згодом актор порівнював ігри, в які бавилися дівчата і хлопці в дитинстві: «Ми грали у Цар гори, де кожен міг виграти. Дівчата натомість грали у резинки – ну як в них можна виграти?»

Розповів він також про різноманітність мислення чоловіків і жінок. Окрім того, він наголосив, що споконвіку чоловік – це мисливець, а жінка – збирач, тому вони завжди були різними.
Потому Олексій Гнатковський розповів про відносини зі своєю дружиною, намагаючись на них продемонструвати секрети стосунків між чоловіком та жінкою.

Напевно, кожен з присутніх узяв щось для себе з вистави і отримав відповідь на питання, як вирішити одвічний конфлікт боротьби жіночого та чоловічого начал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus