USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Проблеми з теплопостачанням у Луцьку могли виникнути через регулювання подачі тепла головами ОСББ

26 Листопада 2019 09:17
Однією з причин того, що без теплопостачання лишаються жителі низки багатоповерхівок у мікрорайоні ЛПЗ, стало те, що уповноважені особи самотужки регулювали теплопостачання на тепловому лічильнику.

Про це йшлося під час оперативної наради у виконувача повноважень Луцького міського голови 26 листопада.

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, коментуючи проблему з відсутністю теплопостачання за низкою стояків у багатоповерхівках мікрорайону ЛПЗ, зауважив, що частина проблеми виникла через те, що відповідальні особи чи голови ОСББ у будинках, де є теплові лічильники, власноруч регулювали подачу теплоносія. Посадовець наголосив, що теплові лічильники встановлені для обліку теплової енергії, що подається у будинок, а не для регулювання подачі теплоносія. Так, надходили звернення від жителів мікрорайону ЛПЗ, що внаслідок того, що уповноважена особа регулювала подачу тепла, окремі стояки не прогрівалися.

Нагадаємо, проблему відсутності теплопостачання за низкою стояків у багатоповерхівках через заповітрення мережі в ДКП «Лцьктепло» обіцяють вирішити протягом 1-2 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Правда Показати IP 26 Листопада 2019 09:51
Регулювання теплопостачання на тепловому лічильнику неможливе!Можливе лише зменшення обємів води,яка проходить по системі за певний період часу,навіть,якщо вона холодна. Споживачі економлять і це правильно при ціні Гкал в 1847,75 грн.,майже найвище в Україні.Нехай ЛТ почне з себе.
Отакої... Показати IP 26 Листопада 2019 10:19
ОСББ не буде в теплу пору топити так, що аж очі вилазять, як це робить ЛУЦЬКТЕПЛО, щоб більше на лічильник накрутити та грошей здерти з споживачів
Руслана до Отакої... Показати IP 26 Листопада 2019 16:45
Найняті на роботу голови ОСББ не переймаються теплом в будинках, вони стараються ставити ІТП за кошти мешканців (іноді по програмі ЛМР є часткове відшкодування витрат) Це самі мешканці , які проживають у будинку про це піклуються.
Лучанин Показати IP 26 Листопада 2019 11:35
Живу на Грушевського, 1 поверх. Батареї ледь теплі що зараз, що коли було тепло. Де так топлять, що "аж очі вилазять"?
Отакої... до Лучанин Показати IP 26 Листопада 2019 13:24
...на Грушевського ,з 3 по 9 поверхи.
147 Показати IP 26 Листопада 2019 13:32
Регулювання потоку теплоносія засувками біля теплових лічильників призводить до порушення гідравлічного режиму роботи системи опалення будинку в цілому. Тобто частина квартир буде в комфортній зоні, а частина квартир буде мерзнути. Платитимуть всі однаково. Якщо регулювання засувками біля теплового лічильники не проводити, то теплоносій поступатиме до всіх квартир. Таке регулювання робити не можна, бо економія получається за рахунок тих квартир, які "мерзнуть".
Руслана Показати IP 26 Листопада 2019 16:38
Нічого собі висновок! Мешканці винуваті, що заощаджують??? з 2014 року 5 сезонів поспіль я особисто на прохання мешканців зменшувала подачу тепла , коли на вулиці було більше ніж +8 . У мене є розрахунки, де зазначено , що будинок на 9 поверхів, 3 під"їзди може споживати до 100 Гкал на місяць. Якщо ми за енергоефективність, енергозаощадливість , то це має підтримуватись владою , а не валити всі шишки на нас! Так ІТП краще, але за гранти ЄБРР , заяву наше ОСББ написало, чекаємо! Я за ІТП з автоматичним регулюванням та за рахунок грантів, які виграла міська рада!
Василь Показати IP 23 Лютого 2020 18:25
147! Не пиши брехню! По тексту видно чиновника Луцьктепло,який є некомпетентним. На практиці,можна спокійно зменшувати кількість теплоносія до 1м.куб/год на під"їзд без ніякого розбалансування!Для цього цілком достатній перепад тиску в 1атм. А от хто хоче ІТП-той нехай встановлює за кошти мешканців-тоді хоть подумають,навіщо все це.І задавлять сусідній будинок по підвищенню обратки. Прибіжать сусіди,всиплють за ІТП-може дійде,що і як треба робити!!!
Василь Показати IP 23 Лютого 2020 18:28
Котельня на Боженка нагнала повітря в теплову мережу 24 грудня прибл. з 20год до 22год.А тепер Луцьктепло бреше,що завоздушили голови ОСББ!!!! Ну і брехуни!!! Ще і Недопада підставили своєю брехнею.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus