USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Продаж молока з машин у Луцьку заборонили

18 Липня 2018 13:04
Члени виконкому не дали дозвіл на продаж молока з приватних авто на 30 вулицях Луцька. В міськраді вважають, що для цього потрібне спеціальне обладнання, мовляв, торгівля з машин може спричинити отруєння молочними продуктами, які швидко псуються.

На засідання виконкому винесли Проект рішення «Про здійснення торгівлі молоком на території міста». Ним пропонували надати дозвіл торгівлі молоком з машин на 30 вулицях луцька.

«Пропонується визначити розміщення майданчиків для продажу молока без роміщення тимчасових споруд при наявності необхідних документів. У переліку є 30 вулиць де вони можуть продавати молоко. Ми пропонуємо таку схему реагуючи на усне звернення від управління агропромислового розвитку ОДА. Минулі роки такі дозволи ми надавалися у письмовій формі в листах, цього року питання виносимо на виконком», - пояснила в.о. начальника управління розвитку підприємництва та реклами Тетяна Чемерис.

Із цього приводу член виконкому Ігор Муковоз зауважив, що молоко – це продукт, який швидко псується, і для нього мають бути облаштовані певні спеціальні місця з холодильниками.

Зі слів першого заступника Луцького міського голови Григорія Недопада, такий продаж з авто може бути небезпечним.

«Дійсно, молочні продукти швидко псуються, адже після 2 годин у молоці може швидко розмножувати кишкова паличка. А зараз пропонуються місця у спальних районах, де купуватиме цю продукцію багато людей, є небезпека отримати харчове отруєння», - наголосив Григорій Недопад.

Так, із 10 присутніх висловився «За» надання дозволу на торгівлю лише один присутній, відповідно, рішення не набрало чинності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 18 Липня 2018 14:01
Хороші в нас депутати, не дають нам померти від віртуальної кишкової палички. От від голоду можна, це будь ласка, а від палички ні-ні! А не можна було втановити там розетки і зобов'язати щоб в авто були холодильники для молока - це б повністю зняло проблему і дозволило б лучанам вживати справжнє корисне молоко замість магазинних білил?
Ну, реально, Показати IP 18 Липня 2018 15:46
...молоко з тієї машини ,точно, якісніше фабричного. І якщо люди (в основному бабусі, купучи його за 10 грн) стають в чергу за ним, то таки про щось каже, але тільки не тим грошовитим д*посидам... От, варто заборонити продавати в пластикових пляшках, та де ж!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus