USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Продовжувати баскетбольне життя»: у Луцьку відбувся дитячий турнір «За сильну Україну». Фото

7 Травня 2022 07:58
У Луцьку вперше відбувся баскетбольний турнір «За сильну Україну», який організував Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Так Фонд продовжив серію турнірів, які відбувалися раніше, але в мініфутболі.

У баскетбольному турнірі могли взяти участь юнаки від 10 до 15 років. Змагання організували, аби діти могли відволіктися від війни та отримати позитивні емоції.

6 травня на майданчику ДЮСШ №4, поряд з яким є бомбосховище, впродовж дня відбувалися баскетбольні баталії, за якими слідкували тренери баскетбольного клубу «Старий Луцьк», будучи не лише у свої звичній ролі, а й у ролі суддів.
Читати ще: У Луцьку на мініфутбольному турнірі «За сильну Україну» змагалися 13 команд. Фоторепортаж

Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода відзначила, що Фонд уже встиг організувати низку футбольних турнірів, тож тепер вирішили відновити практику проведення змагань серед дітей і в баскетболі.

«До нас почали звертатися батьки та тренери, аби долучити дітей до змагань та відволікти від того, що відбувається в нашій країні. Діти переключилися, зарядилися позитивною енергетикою та просять організовувати наступні змагання», – додала Катерина Шкльода.
Читати ще: «За сильну Україну»: у Луцьку провели мініфутбольний турнір для дітлахів. Фоторепортаж

Головний тренер баскетбольного клубу «Старий Луцьк» та суддя змагань Володимир Журжій наголосив, що чимало дітей виїхало за кордон, але на турнірі вдалося зібрати тих, хто зараз у Луцьку.

«Ми намагаємося продовжувати баскетбольне життя в Луцьку. Погода щодня покращується, тому найближчим часом ми будемо переходити на літні майданчики, яких у місті дуже багато. Нас чекає сезон баскетболу 3х3. Вважаю, що баскетбольне життя для дітей має продовжуватися, незважаючи на війну, в якій ми обов’язково переможемо. Всі ми чекаємо перемоги і будемо робити все, щоб її наблизити», – зазначив Володимир Журжій.
У запеклих змаганнях серед хлопчаків 10-12 років перше місце посіла команда Марка, друге – команда Арсена. Серед старших учасників перемогу здобула команда Івана, а срібними призерами стала команда ЗОШ №2.
Найкращим захисником турніру став Марк Шорохов, нападником – Ілля Войтович, центровим – Любомир Тимошенко, а звання MVP турніру отримав Іван Калішук.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus