USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Проект Ukrainer повертається на Волинь з новою експедицією

15 Липня 2018 19:06
Ентузіасти з проекту Ukrainer за тиждень вирушають з новою експедицією на Волинь.

Про це йдеться на сторінці проекту у Фейсбуці.

"Нас як і раніше цікавлять місцеві люди та їхні заняття, цікавить перетворення міських та сільських просторів. Ми захоплюємося тими, хто створює щось нове або відновлює забуте. Познайомте нас із такими людьми, запросіть нас до себе! Ми з радістю приїдемо, хоч і дуже обмежені у часі. Увага, на мапі лише приблизний наш план, ми обов'язково приїдемо і до вашого міста-села-селища, якого немає на цій мапі.

Впевнені, що ви знаєте й інші цікаві місця та людей, про яких необхідно розповісти усій Україні. Поділіться з нами своїми пропозиціями вже сьогодні, аби ми встигли додати їх у маршрут ще до старту експедиції", - йдеться у дописі.

Якщо ви знаєте місця та людей, до яких Ukrainer має потрапити, заповнюйте анкету за посиланням.
Нагадаємо, минулого року Ukrainer уже бував на Волині. Так, неймовірні краєвиди Шацьких озер зняли на відео з дрона. Також команда відвідала Полісся.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus