USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Подорож Поліссям. Відео

9 Червня 2017 08:00
Команда проекту Ukraїner, яка знімає захоплюючі відео українських краєвидів, відвідала Полісся. Подорож почалася 6 квітня й тривала понад три тижні.

В Ukraїner анонсували кілька серій про Полісся.

Зокрема, у першій серії знятого відео показали Шацькі озера та село Сваловичі, яке налічує не більше 20 мешканців.

"Катерині Труш виповнилося 85 років. Вона живе у селі Сваловичі, де залишилося не більше 20 мешканців. Село розташоване в унікальному місці, де річка Стохід впадає у Прип'ять. Найкращим способом дістатися найближчого населеного пункту тут здавна вважався човен. Човни в селі й досі є майже у кожного. Колісного транспорту немає. Раніше жінки плавали до церкви в сусіднє село. Плавали і співали. Їхні діти виїхали до міст, залишивши тут своїх батьків з їхніми особливими звичаями", - розповідають про унікальне село.
Окрім волинської частини Полісся, на відео можна побачити Базальтові стовпи на Рівненщині, село бортників - Селезівку на Житомирщині, станцію Дуга в Чорнобилі, Прип'ять та найдовшу в Європі вузькоколійку Антонівка-Зарічне.

"Полісся – ще один дивовижний регіон, який відвідала наша експедиція. І це лише перша частина нашого відео-польоту над неймовірними селами і містечками, лісами, болотами, кар'єрами та пагорбами.

Ми подорожували Поліссям три тижні. До цієї подорожі ми не могли навіть уявити, наскільки це колоритний, самобутній та мальовничий регіон", - йдеться на сторінці проекту у Фейсбуці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сiрожа Показати IP 9 Червня 2017 08:54
Гарно, дякую!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus