USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прокуратура тисне на волинський футбол

1 Грудня 2017 15:11
Прокуратура області хоче керувати волинським футболом і зареєструвала свого кандидата на посаду Президента Федерації футболу Волині. Таку ситуацію голова Федерації Футболу Волині Віталій Кварцяний вважає неприйнятною та говорить про тиск силовиків.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

7 грудня мають відбутися конференція та установчі збори «Федерації футболу Волині». На порядку денному - вибори Голови та керівного складу спортивної організації.

Проте учасники зібрання стурбовані тим, чи будуть проведені вибори без тиску.
Це пов’язано із тим, що футболом раптом зацікавилися органи прокуратури. Голова Федерації Футболу Волині Віталій Кварцяний каже, що силовики навіть зареєстрували свого кандидата на посаду Президента федерації Ярослава Галинського, який наразі займає посаду заступника волинського обласного прокурора.

«Прокуратура дуже зацікавилася футболом, футбольними федераціями і не тільки Волині, а й усієї України, але чомусь мої колеги мовчать, що на них тиснуть. А те, що тиск дійсно відбувається – видно із результатів конференцій. Ви можете собі уявити, щоб прокуратура в Англії, Німеччині, Польщі, дзвонила делегатам і колективним членам та говорила: «голосуй за Іванова, бо він прокурор». Звісно, ми поважаємо прокурорів, але я не делегую себе на місце прокурора», - прокоментував ситуацію Віталій Кварцяний.

У сюжеті журналісти іронізують, мовляв, напевно прокурори подолали усю злочинність в регіоні, розкрили усі корупційні схеми і притягнули до відповідальності злочинців і вирішили себе спробувати у якості спортсменів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
СПОРТ Показати IP 5 Грудня 2017 15:05
ТЕПЕР У ВСЬОМУ БУДЕ ВИНУВАТА ПРОКУРАТУРА---БРЕД

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus