USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пропозиція на стадіоні: лучанин зробив коханій романтичний сюрприз. Відео

7 Липня 2021 08:59
Розкішний букет, світло софітів, золота обручка та щирі слова з уст коханого – таким 23-річна лучанка Наталія Мурашкевич запам’ятає особливий для неї день, у який вона стала нареченою.

Пропозицію руки та серця коханий зробив їй у колі найближчих друзів та в присутності мам увечері шостого липня на стадіоні «Авангард».

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини лучанин Віталій Семенюк, із коханою він познайомився в правознавчому ліцеї, де вони навчалися в одному класі. Зустрічатися почали з десятого класу і відтоді ось уже вісім років разом.

До пам’ятного дня юнак готувався близько тижня: завчасу попросив у друзів допомоги з організацією сюрпризу, купив обручку, вигадав ідею з квестом для коханої, а сам напередодні нібито поїхав у відрядження до Львова.

«Ідея виникла спонтанно. Насправді я нічого грандіозного не планував. Просто свідомо зрозумів, що вже прийшов час, – поділився Віталій. – Думаю, ми стільки часу разом, тому що в наших стосунках є гармонія, максимальне розуміння. Напевно, саме тому зрозумів, що пора робити пропозицію. Наталія – це дійсно та людина, з якою я готовий пов’язати своє життя».
Читати ще: Обручка серед цукерок і кохання з першої кучугури: історії знайомств і заручин відомих пар у Луцьку. Фото

Освідчення стало неймовірним сюрпризом для дівчини, адже вона була упевнена, що коханий – у Львові, а на неї очікує квест-вечір із подружками.

За задумом, Наталію, аби вона нічого не запідозрила, разом з іншими «учасницями» на стадіон провели із зав’язаними очима. А на футбольному полі на неї вже очікував коханий. І коли дівчина зняла пов’язку, Віталій, ставши на коліно, зізнався їй у любові, після чого запитав, чи стане вона його дружиною. Звісно, дівчина погодилася.
Інформаційне агентство Волинські Новини щиро вітає закоханих і бажає їм щасливого сімейного життя в майбутньому!

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
лучанин Показати IP 7 Липня 2021 10:00
Якщо рішили стати на життєву доріжку разом_ідіть нею до кінця.І,щоб потім в глибокій старості оглянувшись назад,могли друг другу сказати_ СПАСИБІ!!!
Саша Показати IP 7 Липня 2021 10:09
Люди добрі) Аматорам побігати уввечері забороняють, а тут фєєрверки і шампанське. Проти пари нічого немаю, але керівництво стадіону не розумію.
Джек до Саша Показати IP 7 Липня 2021 18:50
Заплати 500€ і бігай
Ретро Показати IP 7 Липня 2021 10:15
МАМУСІ засвітились, а ТАТУСІ немають бажання ?
Юрій до Ретро Показати IP 7 Липня 2021 11:17
Який же Ви НЕТАКТОВНИЙ( …. Перед тим, як писати подібне, подумайте кілька разів, ви можете зробити боляче. Вітаю, Наталя !!! Божого благословіння!!!
Алекс до Ретро Показати IP 7 Липня 2021 11:33
Перед тим як таке писати подумай головою!
Вітаю Показати IP 7 Липня 2021 13:06
А весілля нехай у міській раді гуляють.
Іван Показати IP 7 Липня 2021 13:36
Освідчення в коханні - це таїнство. Таке можна робити в ліжку і на вушко коханій. Кохання - це на двох, а не на усе місто.
Гггг до Іван Показати IP 7 Липня 2021 14:40
Повірте завтра усі забудуть бо люди по суті своїй єгоїсти, але погоджуюсь в частині що стосується лише двох!
ABC до Іван Показати IP 8 Липня 2021 19:37
Зараз все робиться для Інстаграма. Головне щоб лайків побільше та підписників. Ну і подруги заздрити будуть, а це найголовніше.
Антон Показати IP 8 Липня 2021 13:33
Команді "Волинь АТО" категорично заборонили грати 1/4 Кубку України з футболу на "Авангарді" незважаючи на офіційні звернення...Чомусь так...
лучанин Показати IP 10 Липня 2021 15:43
Пропозиція - це чудово, але до чого тут стадіон, купа людей, фотосессія. Якось фальшиво виходить, це тільки для двох має бути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus