USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

В Афінах пройшов масовий страйк медиків

22 Жовтня 2021 16:14
Грецькі медики оголосили одноденний страйк проти обов’язкової вакцинації проти коронавірусу. А близько півтисячі людей пройшли центром міста до Міністерства охорони здоров’я.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.Ранок.

Як пише Укрінформ, близько 500 протестувальників, скандуючи, пройшли ходою у центрі міста повз будівлю парламенту у напрямку міністерства охорони здоров’я.

Профспілки, які представляють лікарів, медсестер та інший медичний персонал, протестують проти планів уряду, які, на їхню думку, спричинять ріст дефіциту персоналу та призведуть до збільшення тривалості робочого дня, й загалом порушують права працівників.

Також медичні працівники прагнуть включення до переліку професій, що отримують додаткову оплату за «тяжку та шкідливу для здоров’я» працю.

Окрім того, профспілки заперечують норму про відсторонення від роботи невакцинованих медичних працівників, заявляючи, що це лише призводить до ще більшої нестачі кадрів у медзакладах.

До слова, обов’язкова вакцинація медпрацівників у Греції набула чинності від першого вересня. Зараз в країні близько 60% повністю вакцинованих громадян, і фіксується зростання кількості нових хворих та смертей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сс Показати IP 22 Жовтня 2021 17:58
Те що хочуть зробити в нас. Щоб ще більше зросла кількість хворих. Це бред і порушення всіх норм і принципів - під час хвилі пандемії, без будь якого тестування і обстеження вакцинувати всіх підряд!!!
Народ Показати IP 22 Жовтня 2021 20:50
Де наші медики!!! Де науковці? Де зважене,обдумане вивчення проблеми вірусу? Чому наша влада тупо виконує вказівки воозу, мвф!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus