USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Провайдер Ланет припинив транслювати NewsOne

2 Січня 2019 21:46
Інтернет-провайдер Ланет оголосив про припинення трансляції у своїх мережах телеканалів NewsOne та Максі.ТВ, йдеться у повідомленні компанії.

«Повідомляємо, що з 1 січня 2019 року трансляцію телеканалів «NewsOne» та «Максі TV» («НАШ») в мережі кабельного телебачення (як в аналоговому, так і в цифровому), а також у сервісі онлайн-телебачення Ланет.TV буде припинено у зв'язку із закінченням строку дії договорів на право ретрансляції, а також з випадками порушень законодавства зі сторони телеканалів, які траплялися протягом 2018 року», — йдеться у повідомленні.

В компанії нагадали, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення нещодавно призначала позапланову перевірку щодо зміни структури власності NewsOne, а також неодноразово оголошувала йому попередження за недотримання правил мовлення у дні жалоби.

«А у серпні винесла санкцію у вигляді попередження через порушення вимог Закону України «Про телебачення і радіомовлення», який забороняє транслювати передачі, виготовлені за період незалежності України, що містять популяризацію чи пропаганду «органів держави-агресора», — йдеться у повідомленні.

Каналу «Максі TV» («НАШ») також було оголошено попередження через недотримання умов ліцензії (зміна програмної концепції та логотипу). Окрім того, Нацрада відмовила телеканалу у переоформленні ліцензії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus