USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Провертали афери з землею: на Волині судитимуть членів організованої групи

23 Березня 2023 17:56
Прокурори Волинської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про закінчений замах на заволодіння майном, що його вчинили екскерівник державного підприємства «Центр сертифікації та експертизи насіння і садівного матеріалу» та два його спільники.

Про це повідомили у Волинській обласній прокуратурі.

За даними слідства, виконувач обов’язків генерального директора та юрисконсульт державного підприємства у змові з директором приватного підприємства розробили протиправний механізм вилучення із законного користування Волинської філії ДП «Центр сертифікації та експертизи насіння і садівного матеріалу» особливо цінних земель площею більше 73 га й вартістю понад два мільйони гривень на території Луцького району.

Крім того, учасники організованої групи вчинили усі дії для подальшого незаконного заволодіння чотирма земельними ділянками площею по 2 га кожна, які є частинами згаданої земельної ділянки.

Рішення про передання чотирьох земельних ділянок підставним особам мав ухвалити орган місцевого самоврядування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus