USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Проводжали всієї громадою: на Волині попрощалися із військовим Сергієм Огребчуком

2 Жовтня 2022 10:28
Колківська громада попрощалась із мужнім Героєм, відважним воїном Сергієм Огребчуком.

Про це повідомили в громаді.

Сергій народився у селі Мала Осниця Маневицького району в простій сільській родині Огребчуків. В сім’ї виховували шестеро дітей, жили не в достатку, але дружньо, в злагоді та мирі. Працьовитими виросли діти, тому що не цуралися праці, допомагали батькам в господарстві.

«Сергій був доброю, працьовитою дитиною. У школі найбільше любив уроки фізкультури. Він неодноразово представляв школу на спортивних змаганнях і в районі, і в області.

Сергій – був хорошим сином, братом, прекрасним другом і просто Людиною. Жвавим, веселим, чуйним та добрим. Коли настав час захищати свою державу у 2014 році не цурався, не шукав шляхів втечі, а без вагань пішов захищати свою Батьківщину. Був учасником АТО, а після повномасштабного вторгнення Росії на нашу землю, Сергій – знову в перших рядах», – йдеться у повідомленні.

Вже коли був на фронті, то, спілкуючись з родиною, втішав, що все буде добре, повернеться додому з Перемогою, мріяв створити сім’ю. Не судилося...

27 вересня життя Сергія обірвалося, він став ангелом в 31 рік.
1 жовтня проводжали Героя Сергія Огребчука в останню дорогу всім селом та громадою. На колінах стояли односельці, однокласники, перехожі. У руках у них – живі квіти. Попереду похоронної процесії – весільне гільце та коровай.
По обидва боки труни, покритої прапором, ішла у зажурі почесна варта із військових. Додавали скорботи звуки військового оркестру.
На цвинтарі на честь загиблого воїна звучав військовий салют, а присутні, схиливши голови, з молитвою на устах, віддали шану своєму Герою.
«Безжальна війна забрала не лише життя Сергія, вона забрала його мрії, майбутнє... Сергій завжди залишиться у нашій пам’яті, як гідний син своєї Батьківщини, мужній воїн, Герой», – сказала секретар ради Наталія Рейкіна.

Зі словами жалю, співчуття та вдячності Герою і його рідним звернувся староста Великоосницького старостинського округу Сергій Ковбасюк: «Сергій – є патріотом нашої держави, він – Герой. Своє коротке життя він присвятив людям, допомогаючи кожному із нас, а коли прийшли загарбники на нашу землю – він один із перших пішов захищати нашу Батьківщину! Він не встиг створити сім’ю, нажити якісь матеріальні цінності чи житло, проте встиг віддати свій обов’язок перед Батьківщиною – за Україну, за її незалежність, за свою родину, за нас – він віддав найдорожче, що в нього було – життя!»

Державний прапор після виконання всіх правил поховання брату захисника Олександру передав підполковник Хомяк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus