USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Проєкт школярки з Ківерців – у топ-10 міжнародного фестивалю

31 Березня 2023 22:47
Проєкт учениці Ківерцівського ліцею №2, вихованки Волинської обласної Малої академії наук Анастасії Сачанюк увійшов у топ-10 проєктів фестивалю І-FEST, який днями було проведено у Тунісі.

Про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці народна депутатка Ірина Констанкевич.

Анастасія брала участь в дистанційному форматі. Але результат показала чудовий, адже опинилася серед десятки найкращих з-поміж 1500 учасників з 35 країн світу.

«Надзвичайно радію тому, що мала змогу взяти участь у міжнародному конкурсі, хоч і в дистанційному форматі.

Це крута можливість показати свої навички та вміння, прокачати ще слабкі сторони та перебороти свій страх непевності й провалу. На кожному етапі роботи ти отримуєш нові завдання, що супроводжуються такими ж неочікуваними викликами. Так, важко знайти шлях там, де ти спочатку його не бачиш, проте згодом це перетворюється на цікаву гру, де будь-який виклик дорівнює чудовому результату. Для мене участь у конкурсі такого рівня – це безцінний досвід, а результати – мотивація досягати ще більших вершин.

Представляти Україну на міжнародній арені – це відповідальність та гордість. Хочеться, щоб вся світова спільнота почула про те, що ми боремося щодня і чекаємо на їхню підтримку. Такі конкурси –це майданчик, де ти можеш ще раз нагадати кожному про найважливіше та найстрашніше: війну. Тільки МИ зможемо здолати ворога та назавжди покінчити з катами, які майже всю історію нашого становлення намагаються нас знищити», – зазначає Анастасія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus