USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

При луцькій школі-інтернаті відкриють садочок

6 Червня 2017 15:07
Близько 380 тисяч гривень потрібно виділити з бюджету міста на розробку проектно-кошторисної документації та проведення відповідних експертиз щодо реконструкції корпусу № 3 КЗ "ЛНВК ЗОШ-інтернат І-ІІІ ст. - правознавчий ліцей". Саме в цьому корпусі планують розмістити адміністрацію майбутнього дитячого садка.

На спорудження самого садочку в мікрорайоні вулиці Дубнівської необхідно буде близько 30 млн гривень. Заступник директора департаменту фінансів та бюджету Людмила Гаврилевська зазначила, що дошкільний навчальний заклад буде розрахований приблизно на 225 місць.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, що відбулося 6 червня.

Депутат Олександр Кравченко розповів, що питання необхідності відкриття садочку на Дубнівській вулиці він неодноразово піднімав. Також він повідомив, що місце майбутнього будівництва визначали разом із експертами.

Необхідність будівництва дошкільного навчального закладу на вулиці Дубнівській підкреслив і Борис Смаль, який провів своє перше засідання як голова комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus