USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На ремонт їдальні в луцькому ліцеї виділять 90 тисяч

1 Липня 2016 21:57
Правознавчий ліцей-інтернат дочекається ремонту.

Про це стало відомо під час засідання 10 сесії Луцької міської ради, 30 червня.

Так, депутат Юлія Дацюк озвучила запит, у якому попросила виділити 90 тисяч гривень на ремонт їдальні у Луцькому НВК ЗОШ І – ІІІ ступенів – Правознавчий ліцей із посиленою фізичною підготовкою. Депутати підтримали запит колеги.

Нагадаємо, в ліцеї один з корпусів – аварійний і потребує негайного ремонту. Разом з тим, він не увійшов до числа об’єктів, які будуть відремонтовані і утеплені в рамках реалізації енергозберігаючих заходів у міській раді, на що планують взяти кредит у сумі 10 мільйонів гривень в організації НЕФКО.

Зі слів посадовців, для того, аби на нього могли бути використані кошти цього кредиту, його спершу треба було б відремонтувати. А цього не робили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
коли закінчиться Показати IP 1 Липня 2016 23:29
на сайті Батов Г.Ф. про цього кадра !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!наш мяр допінг ????????????????ТЕЖ маряжний ВПЕРШЕ ПОЧУВ . м.я. романюк на сайті *** батов г.ф.??????????? Після остограмлення на випускному екзамені активну участь в роботі сьогоднішньої педради прийняв Г. Батов. Вносив пропозиції по учнях - розгільдяях; поставив не самі зручні запитання головуючому педради. Допінг підвищує працездатність пенсіонера Батова (раніше судимого). Відповісти 0 умовні безумовні обговорює Володимир Володимирович Романюк На перекурах в ЛВПУ активно перетирають Теми : про вироблені рефлекси ; про табличку ділення ; про № № рахунків на які перераховують кошти ( наприклад перед екзаменом ) ; про всяке різне .. Анонім Сьогодні 21:28 відповісти +2-0 При ТАКИХ зарплатах,та за бюджетний кошт.Коли вже все закінчиться?
на сайті Батов Г.Ф. Показати IP 6 Липня 2016 23:41
сергій ти не лисий Сьогодні, 23:20 *іздобратія ( бо дружби жіночоі не буває ) : ( лисий з рябим і черговим пий ) : ( пороблено і задавнено ) 0.о на*рав в душі й як не провітрюють ,- смердить козлом пятка Сьогодні, 21:28 Немає нічого ядовитішого, ніж дружній жіночий колектив!? обєднано , зручніше 0.о перемножив все на 0 зі сторони Сьогодні, 14:42 Профспілка училища останні роки мовчала і спостерігала за занепадом училища. Не проявила наполегливості в приєднанні училища до структури ЛНТУ, не боролась з баригами,а дала можливість аферистам,демагогам різної масті присосатись до навчального закладу і тепер маємо корупцію в навчанні, роздутий штат працівників, і розвал колись славного колективу! широка дорога 0.о в схему впаював заступником не псалтиру шліфувальниця Сьогодні, 13:11 Я за скорочення пенсіонерів. Вони споюють Псалтиру, дітей не вчать , п"ють каву і ставлять оцінки 1,2, діти несуть торби і перездають хто може.. програма мінімум 0.о і страсті мордасті істинка Сьогодні, 20:11 Поки не підуть з училища рибовська,ндріюк,геснік,гоманюк, гатови,гитник...доти буде неспокій.Вихід один - технічні групи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus