USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Прикордонник з Волині виборов бронзу на чемпіонаті України з дзюдо

21 Вересня 2021 20:52
Чемпіонат України з дзюдо серед молоді відбувся минулого тижня в Дніпрі.

З-поміж 300 учасників змагався і молодший сержант Станіслав Гуленков. На чемпіонаті прикордонник представляв Волинську область.

За результатами поєдинків волинянин виборов «бронзу» у ваговій категорії до 81 кг, повідомили у пресслужбі 6 прикордонного Волинського загону.

Хлопець з п'яти років займається дзюдо. Нині 21-річний вихованець «Волинської обласної організації ФСТ «Динамо» України» є майстром спорту України з цього виду єдиноборства.
Окрім дзюдо, Станіслав також займається самбо. Неодноразово ставав переможцем та призером чемпіонатів Європи та України.
На цей час Гуленков є військовослужбовцем відділу прикордонної служби (тип С) Волинського загону. Спорт - невіддільна частина життя хлопця, яку йому вправно вдається поєднувати зі справою охорони державного рубежу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
В . Показати IP 21 Вересня 2021 21:14
Красавчик

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus