USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Припинила своє існування знаменита команда Формули-1

14 Грудня 2009 11:12
Команда Renault F1 Team припинила своє існування, продавши 75% акцій. Про це стало відомо з неофіційних джерел після тривалого засідання ради директорів Renault в Парижі.
Після чергового повернення до Формули-1 у 2000 році команда за 9 сезонів двічі виграла Кубок конструкторів, а її пілот Фернандо Алонсо двічі ставав чемпіоном світу. Але тепер Renault слідом за Toyota і BMW стала третьою командою, що залишила цьогоріч «королеву автоспорту».
Нового власника команди назвуть на цьому тижні. За неофіційною версією ним уже є один із трьох претендентів – Джерард Лопес, який став новим акціонером Renault F1 Team завдяки інвестиційній компанії Genii Capital. А ось глава компанії Prodrive Дейв Річардс, котрий давно мав бажання прийти у Формулу-1 як власник команди і вважався фаворитом серед покупців «Рено», програв, - із посиланням на Autocentre.ua інформує Спорт.Обоз.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Vetal Показати IP 14 Грудня 2009 16:11
Скоро напевно і всю формулу прикриють, дуже вже цей вид спорту дорогий
Олександр Показати IP 14 Грудня 2009 17:23
Vetal, хід думок правильний. Доповню (уточню): тільки-но доходи від продажів квитків, прав на телетрансляцію і реклами перестануть перекривати витрати - таки дійсно, прикриють усю Формулу! А поки цього не трапиться - не прикриватимуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus