USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Через 28 років після викрадення поліція знайшла Ferrari пілота «Формули-1» Герхарда Бергера

6 Березня 2024 00:35
Поліція Лондона розкрила справу майже 30-річної давнини. Підрозділ боротьби з організованою автомобільною злочинністю повернув Ferrari 512M, яку злодії викрали у пілота «Формули-1» Герхарда Бергера 28 років тому під час Гран-прі Сан-Марино в Імолі у 1995 році.

Поліція повернула 512M Бергера за допомогою самої компанії Ferrari. У січні автовиробник повідомив слідчим, що перевірив автомобіль за дорученням американського клієнта, який придбав машину в брокера у Великій Британії.

Правоохоронці зʼясували, що автомобіль після викрадення поїхав до Японії, а наприкінці 2023 року потрапив до Великої Британії, де столична поліція конфіскувала Ferrari, щоб запобігти його вивезенню з країни.

«Ми швидко спрацювали з партнерами, включаючи Національне агентство із боротьби зі злочинністю, а також Ferrari й міжнародними автосалонами, і ця співпраця допомогла нам зрозуміти історію автомобіля й запобігти його вивезенню з країни», – сказав провідний слідчий Майк Пілбім.

Поліція все ще продовжує розслідування – нікого поки не арештували.

Читати ще: Полу Маккартні повернули його бас-гітару, яку вкрали понад 50 років тому

Зазначимо, що того дня у 1995 році шахраї викрали з паркування дві машини – 512M Бергера та F355 Жана Алезі, автівку останнього не знайшли й досі.

Попри викрадення автомобілів, Бергер і Алезі досягли успіху на Гран-прі Сан-Марино 1995 року: Алезі посів друге місце, а Бергер третє.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Станіслав Показати IP 6 Березня 2024 23:39
Як вчасно) Нарашті і в Україні говорять про F1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus