USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Привезли форму ЗСУ: «вагнерівці» готують найманців Лукашенка до диверсій в Україні, – ЗМІ

2 Вересня 2022 12:02
Члени путінської ПВК «Вагнер» готують найманців Лукашенка з «ГардСервіс» до диверсій на території України, привезли форму українських військових – піксельний хакі.

Про це повідомляє Telegram-канал «Можем объяснить», передає УНІАН.

Журналістам вдалося дізнатися про роботу такого тренувального табору. За повідомленням ЗМІ, «вагнерівці» тренують білоруських бійців вже місяць.

Приватне охоронне підприємство «ГардСервіс», пов’язане з режимом Лукашенка, з’явилося в червні 2020 року – незадовго до президентських виборів в Білорусі і протестів,що слідували за ними. Співробітникам організації «указом» диктатора дозволили застосовувати вогнепальну зброю.

«Вагнерівці» проводять заняття з інженерної та вогнепальної підготовки, тактичної медицини. Їм роздали ручні протитанкові гранатомети, автоматичні гранатомети і кулемети Калашникова. На територію України найманців планують закидати у складі ДРГ", – йдеться в матеріалі.

З 8 по 14 вересня на кордонах північних областей України заплановані спільні навчання армій РФ, Білорусі та інших країн ОДКБ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus