USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Привіт від Monatik і відривні хіти: у Луцьку виступили DoDo та Positif із «Время и Стекло»

27 Червня 2019 12:37
Усім знайомі танцювальні хіти, незабутню піднесену атмосферу, запальні виступи та невичерпний заряд драйву на все літо подарували лучанам учасники одного з найпопулярніших українських гуртів сьогодення «Время и Стекло».

Грандіозний концерт виконавців відбувся 26 червня в центральному парку міста – на іподромі. Його організувала команда «Tikhonov сoncert and event agency».

І хоча передбачалося, що DoDo та Positif розпочнуть свій виступ о 19.00, усім присутнім довелося трохи зачекати, адже організатори підготували для відвідувачів багато подарунків і сюрпризів.

Так, для публіки облаштували FOOD-зону та територію розваг, а перед виходом «Время и Стекло» на сцену слухачів розігрівали місцеві виконавці, зокрема Сергій Скулинець, кавер-гурти «HAVANA cover band» і «ALOHA cover band» та репер AqUA.
Після такого розігріву всі присутні, особливо найменші шанувальники столичного поп-гурту, які підготували своїх кумирам подарунки, зокрема квіти та плакати, розпочали відчайдушно гукати Надю Дорофєєву та Олексія Завгороднього (Positif).
Врешті вони вийшли на сцену, розпочавши свій виступ із найсвіжішого хіта «VISLOVO», котрий увійде до нового альбому гурту. До речі, виконавці нещодавно оприлюднили і кліп на цю пісню.

«Привіт, Луцьк! Нам надзвичайно приємно, що ви нас так зустрічаєте і що ви нас так чекали. Ну що, ви готові? Стрибайте разом із нам, танцюйте разом із нами. Ми любимо, коли ви піднімаєте руки догори, коли ми вас бачимо. Ми любимо, коли ви гучно кричите. Ви готові відкриватися разом із нами? Тоді поїхали», – привітали присутніх Надя і Positif.
Далі виконали «пісню, котра колись змінила життя гурту «Время и Стекло» – «Имя 505».
У цей вечір прозвучали всі найупізнаваніші хіти артистів, як і дещо призабуті, так і зовсім нові: «Наверно, потому что», «На стиле», «Е, Бой», «ТОП», «Песня про лицо», «Так выпала карта» тощо.
Окрім композицій гурту, зі сцени залунали дві пісня, які Надя Дорофєєва записала у співпраці з іншими українськими співаками: «Глубоко» (з Monatik) і «Абнимос/Досвидос» (з Настею Каменських).

Перед тим, як виконати «Глубоко», Надя нагадала, що автор цієї композиції – співак Monatik – родом із Луцька, і передала від нього палкий привіт усім слухачам, а також поділилася, що перед концертом у нашому місті Monatik запевнив її, що так, як Луцьк, виконавців ніхто не приймає.
Чи не найбільш очікуваною протягом вечора для лучан була єдина україномовна пісня гурту «Дим».
А на біс DoDo та Positif подарували містянам хіт позаминулого літа – «Back2Leto».

Опісля концерту розпочалася дискотека від резидентів QUEEN Night Club & Karaoke Hall.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Час Показати IP 27 Червня 2019 13:43
Шкода, що в Україні ще популярна така не музика. Музичної освіти не має тому йдуть слухати непотріб. Це виключно моя думка.
і до Час Показати IP 27 Червня 2019 15:45
до того слушна!!!
Nazarom Показати IP 27 Червня 2019 19:40
"Скажи мені хто твій друг - і я скажу хто ти" ... Даний вислів можна перефразувати наступним чином: "Скажи, що ти слухаєш - і я скажу хто ти..."
Лучанин Показати IP 30 Червня 2019 17:55
Соромно, що це не масква і не данєцк...а це Луцьк, і тут радо сприймають російську попсу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus