USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Привид Києва: український пілот-ас збив 10 ворожих літаків

27 Лютого 2022 14:49
З початку боїв за Київ український пілот-ас, якого за неймовірну результативність та вправність у маневрах прозвали Привидом Києва, збив 10 літаків оккупанта.

З початку повномасштабного наступу РФ на Україну наші військові демонструють видатну майстерність. Зокрема, з початку повномасштабного російського вторгнення пілот бомбардувальника МіГ-29, який захищає небо Києва, за 30 годин війни збив над містом 6 російських літаків, включно з славнозвісним Су-35.Станом на 26 лютого серед його трофеїв 10 літаків.

Привид Києва — пілот МіГ-29 за перші 30 годин російського вторгнення в Україну здобув 6 повітряних перемог у небі над Києвом: збив 2 літаки Су-35, 2 літаки Су-25, по 1 літаку Су-27 і МіГ-29.

25 лютого Міністерство оборони України на своїх сторінках у соцмережах припустило, що Привидом Києва може бути один із досвідчених військових льотчиків запасу, які оперативно повернулися до лав ЗСУ після ворожого вторгнення.

Відео з героєм опублікував правозахисник Сергій Наумович.

«Кайфую! Хороший пілот винищувача повинен добре орієнтуватися на місцевості і, криючись на дуже низькій висоті польоту, раптово вразити противника, атакуючи зі спини. Герой України!»- підписав відео Наумович.
Про українського Героя вже є інформація у Вікіпедії.

Привітав Привида Києва з першим десятком збитих військових літаків й український художник та музикант
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus