USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Приїхав купувати автівку: на Буковині у лісі до смерті побили волинянина

14 Вересня 2021 09:28
На Буковині в лісосмузі знайшли мертвим волинянина. Двом особам повідомили про підозру в умисному вбивстві.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької обласної прокуратури.

За версією слідства, 34-річний житель Чагра спільно з 29-річним жителем Молодії за попередньою змовою вбили 52-річного жителя Волинської області та заволоділи його особистими речами і грошима в сумі 3000 доларів США.

Встановили, що волинянин приїхав до Чернівецької області з метою придбати у вказаних осіб автомобіль марки «Мерседес Віто».

При зустрічі, яка відбулась ввечері 10 вересня, поблизу лісосмуги між селами Валя Кузьмін та Тарашани Чернівецького району, з метою заволодіння грошима покупця та умисного позбавлення його життя, чоловіки напали на потерпілого, спільно наносили йому удари до тих пір, поки він не припинив подавати ознаки життя.

Заволодівши його грошима та особистими речами, підозрювані покинули місце злочину.

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури двом жителям Чернівецького району повідомлено про підозру в умисному вбивстві, вчиненому з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб та розбої, поєднаному з насильством (п.п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 та ч. 4 ст. 187 КК України).

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів. Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області. Хід досудового розслідування перебуває на особистому контролі керівництва обласної прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
В . Показати IP 14 Вересня 2021 09:43
Вот уроды за 3-шку.влупить им пожизненое пускай посидят подумают что натворили
Дзвоніть на 102 Показати IP 14 Вересня 2021 09:56
Знайшов куди поїхати та ще й один. В таких місцях де його вбили ніхто нікого не находить, вбивці трупи спалюють та закопують залишки кісток і все, питай як звали!? Родина хоч тепер може поховати по людські, а то рахувався би як зниклий безвісти.
ВІРУС Показати IP 14 Вересня 2021 10:27
Щирі добрі люди ці буковинці.
ботоксШМЯК до ВІРУС Показати IP 14 Вересня 2021 13:32
НАВОЛОЧ Є В КОЖНОМУ РЕГІОНІ. Не задумувались скільки наріду в шахтах на Донбасі прикопано, для прикладу ?
Цікаво Показати IP 14 Вересня 2021 12:20
В мене питання якого Х було пертись на якусь Буковину, якщо в нас в Луцьку найбільший авторинок в Україні? Я б зрозумів якби він поїхав по якусь особливу машину там бентлі/майбах і тд яких мало в продажі по Україні, але ні він поїхав по жоповоз за 3к$…. Мда. Шкода його.
Він до Цікаво Показати IP 14 Вересня 2021 13:10
В Луцьку нажаль найбільший ринок автохламу, а не авторинок
Ввв до Він Показати IP 14 Вересня 2021 14:30
Попит породжує пропозицію... Хочуть хлам покупці...той везуть...що купують...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus