USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Призначили секретаря Луцької міської ради. Офіційно

1 Грудня 2020 12:05
На посаду секретаря Луцької міської ради обрали депутата від партії «ЗА Майбутнє», радника міського голови з питань ЖКГ і діяльності комунальних підприємств Юрія Безпятка.

Про це стало відомо 1 грудня під час 1-ї сесії Луцької міської ради ХVІІІ скликання.

Як розповів Луцький міський голова Ігор Поліщук, секретар міськради вноситься за поданням міського голови на голосування сесії.

«Як Луцький міський голова пропоную на кандидатуру секретаря Юрія Безпятка. Він має досвід роботи в міськраді депутатом попереднього скликання, має досвід роботи як радник міського голови з питань ЖКГ. На моє переконання, аби зекономити міський бюджет і не вводити додаткову штатну одиницю заступника з питань приєднання громад, і враховуючи не надто високе навантаження секретаря, моє бачення таке – секретар водночас займатиметься питаннями приєднання громад. Відповідний досвід є у Юрія Безпятка», – сказав Ігор Поліщук і додав, що Юрій Безпятко – один із найбільш неконфліктних депутатів.

Як зазначив сам Юрій Безпятко, дійсно, зараз міська рада має вирішувати питання не тільки міста, а й прилеглих громад. Він зауважив, що готовий допомагати новообраним депутатам, незалежно від того, яку фракцію вони представляють.

«Люди хочуть змін, вони не хочуть чекати. Від нас залежить настрій людей… Будь-які питання ми обговорюватимемо», – сказав він і додав, що опозиції в міськраді, на його думку, не повинно бути як такої, адже всі депутати мусять працювати на благо громади.

Депутат Євгеній Ткачук сказав, що народні обранці мають конструктивно працювати, а не показувати одне одному м'язи. Він наголосив, що, порівняно з попереднім його депутатським досвідом, може впевнено назвати сьогоднішній вибір демократичним.

Депутатка, голова фракції «ЗА Майбутнє» Вікторія Майборода закликала колег відкинути політичні амбіції і підтримати кандидатуру Юрія Безпятка як фахової людини, котра займалася протягом минулих років роботою комунальних установ. Вона наголосила, що майбутній рік буде дуже важким з огляду на невеликий міський бюджет, тому можливістю зекономити, аби не вводити додаткову штатну одиницю з питань приєднаних громад, треба скористатися, тим паче, що Юрій Безпятко має чималий досвід роботи у сфері ЖКГ.

Як відзначив депутат, голова фракції ВО «Батьківщина» Олександр Козлюк, його фракція підтримує кандидатуру Юрія Безпятка.

Обирали секретаря ради депутати шляхом таємного голосування. Врешті за кандидатуру Юрія Безпятка проголосували 26 депутатів.

Читайте також: Депутати Луцькради утворили 6 фракцій та визначили керівників

Довідково:

Юрій Безпятко народився 7 червня 1975 року у місті Луцьку Волинської області.

Освіта вища. У 1998 році закінчив Волинський державний університет імені Лесі Українки за спеціальністю «Фізичне виховання», у 2008 році – Луцький національний технічний університет за спеціальністю «Фінанси».

Трудова діяльність:

- з листопада 1995 року до червня 1996 року – працював робітником у МПП «Лілея».

- з серпня 1998 року до січня 1999 року – працював на посаді сторожа у ДНЗ №41.

- з січня 1999 року до квітня 2000 року – працював на посаді комерційного агента редакції газети «Віче».

- з вересня 2000 року до березня 2001 року – працював на посаді менеджера з реклами рекламно-інформаційного агентства «Наш час».

- з листопада 2002 року до вересня 2019 року – працював на посаді менеджера з реклами та маркетингу редакції газети «Волинь» (реорганізовано у ТзОВ «Газета «Волинь»).

- з 6 вересня 2019 року працює на посаді радника міського голови з питань ЖКГ та діяльності комунальних підприємств.

Одружений, разом із дружиною виховує дочку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
567 Показати IP 1 Грудня 2020 12:35
Резюме не вражає...
Мама до 567 Показати IP 1 Грудня 2020 13:55
Своїм можете вразити?
Василь Показати IP 1 Грудня 2020 13:18
Що маємо-те маємо.
Лучанка Показати IP 1 Грудня 2020 15:34
Людина, яка хоче і може розвивати громаду! Він вміє вирішувати проблеми комплексно, а не маскуючи! Дійсно не конфліктний, конструктивний. Достойний кандидат!
40й Показати IP 1 Грудня 2020 15:37
Знаємо того Юрія давно. 5 років відпрацював на окрузі, невтомно проводячі зустрічі з мешканцями. І лавочки, і доріжки, і прибудинкові, і порядок, і цікаві проекти, і школі допомагав багато! Раді бачити його на посаді!!!
999 Показати IP 1 Грудня 2020 16:59
Які ми фотогенічні, як ми вміємо позувати перед фотокамерами, щоб дружина дивилася і пишалася своїм чоловіком та всім у селі розповідала, що мій вже секретар Луцької міської ради. Р.S. Нічого особистого, не граму заздрості.
Олександр Показати IP 1 Грудня 2020 18:47
Лаяти легко, робити тяжко!... За минулу каденцію Юрій зробив для свого округу багато!!! Бажаю тільки не зіпсутись...
Отакої Показати IP 2 Грудня 2020 08:13
Зробив,зробив...депутат має приймати рішення,а не щось там робити.
Правдолюб Показати IP 2 Грудня 2020 16:30
Судячи по посадах на яких працював , но дуже великий «спец»!!!
Іриніда Показати IP 2 Грудня 2020 17:59
Дуже хотілося б, щоб молодим керманичам все вдалося і вони оправдали надії лучан. Хай їм щастить!!! Давайте, люди, почекаємо, не " рубаймо" так відразу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus