USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Психіка сина на межі»: у Полтаві вчителі та учні зацькували хлопчика через COVID-19

9 Вересня 2020 07:20
У Полтаві хлопчика зацькували однолітки та вчителі у школі. Вони запідозрили у нього коронавірус.

Про це повідомила в соцмережі мама дитини, передає ТСН.

Жінка розповіла, що її син вчиться у 8-му класі в одній з гімназій міста. Дитина має алергію на антисептики та маски.

«У школі змушують носити маски і користуватися антисептиком,через це у дитини з’являється висип, він непритомніє і задихається, так як у нього алергія на це. Він ледве це терпить. В результаті у четвер не дійшов зі школи додому, впав на дорозі. У п’ятницю я вирішила його залишити вдома. У понеділок прийшов до школи і знову йому стало зле, його відправили в медпункт, закрили, виміряли температуру і сказали, що у нього починається коронавірусна хвороба», – розповідає мама хлопчика.

Вона говорить, що повідомила медсестрі, що у дитини алергія, і пояснила їй, що вона не лікар, щоб ставити діагноз – коронавірус.

«Прийшов завуч, налаштував дітей проти сина, сказав, щоб всі від нього відійшли, бо він у зоні ризику. Моя дитина взагалі злякалася. Потім сказав йому дослівно: «Іди вже звідси». Як так? Що за булінг? Дитина додому прийшла в істериці. Вдома переміряли температуру. Все у нормі – 36,2; 36.4. Сказав, почувається добре. Увечері я переговорила з класним керівником і сказала, що дитина абсолютно здорова, йому не можна одягати маски, оскільки важко дихати. Сьогодні він пішов до школи, зміряли температуру, сказали все добре, але у школу не пустили», – розповідає мама.

Жінка обурена тим, що її сина не пустили до навчального закладу, а адміністрація школи не реагує.

«Як так може директор школи обмежити права дитини в отриманні знань? Дитина прийшла додому знову зі сльозами, каже, я боюся, що зі мною ніхто не буде розмовляти. Психіка сина на межі», – поскаржилася мама хлопчика.

Думки користувачів у соцмережі розділилася. Одні стали на бік мами, тому що кожна дитина має право на освіту, інші стверджують, що є певні вимоги, яких треба дотримуватися, тож краще перевести дитину на домашнє навчання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Чихни на них Показати IP 9 Вересня 2020 08:03
І кашляни. А медсестру і завуча соплями вимаж - хай вони тепер переживають!
Я Показати IP 9 Вересня 2020 09:04
В українців масовий сказ ....подуріли....не ковід знищить, а ненависть один до одного....ото придумали у світі страшилку....а туберкульоз вас не лякає і не лякав?Заспокойтеся і схаменіться.... Скільки назначено стільки кожен з нас і проживе....ні більше ні менше....все з неба залежить....
Анонім до Я Показати IP 9 Вересня 2020 09:38
Ага, в таких як ви масовий сказ. Фантазії про небо запхайте туди, де не світить сонце.
Мама Показати IP 9 Вересня 2020 09:16
А може дійсно буде краще перевести дитину на домашнє навчання, якщо йому стає так погано що він навіть падає.
Активіст Показати IP 9 Вересня 2020 09:37
Головне - роздути це в Фейсбуці.
Анонім Показати IP 9 Вересня 2020 09:40
подуріли вже з тим коронавірусом. здати тест на коронавірус дитині і натовкти носом усіх якщо негативний результат )))))
Анонім Показати IP 9 Вересня 2020 09:40
Якщо ковід насправді такий небезпечний,то нехай всі вчаться дистанційно,навіщо цей цирк, хто хоче вчитися,той буде вчитися при будь-якій формі навчання,а хто ходить в школу,щоб протирати штани,того силою вчитися не заставиш. Я роблю висновки по своїй дочці,собі і своїх знайомих.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus