USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Пункт пропуску на Волині отримав шість модульних будівель від Проєкту USAID

28 Грудня 2023 19:06
Для модернізації пункту перетину кордону у Волинській області за сприяння Проєкт USAID «Економічна підтримка України» доставили шість модульних будівель. Їх будуть використовувати як офіси для співробітників Державних митної та прикордонної Служб України.

Пункт пропуску Ягодин на кордоні з Польщею – важливий для збільшення експортних можливостей країни, іфнормують у Державному агентстві відновлення та розвитку інфраструктури України.

«У співпраці з нашими міжнародними партнерами Агентство відновлення вже активно модернізує ті пункти пропуску, які ми отримали в підпорядкування. Капітальні ремонти, благоустрій, відновлення прикордонних автошляхів – цей комплекс робіт необхідний як для збільшення пропускної спроможності, так і для комфорту людей», – сказав голова Агентства відновлення Мустафа Найєм.

На пункті пропуску демонтують існуючі модульні будівлі, їх замінять новими. Завершити роботи планують у січні. Кожна модульна будівля матиме електропостачання, систему освітлення, телефонний та інтернет-доступ, опалення, кондиціонування та офісні меблі.

Читати ще: У пунктах пропуску на кордоні з Польщею та Словаччиною модернізують освітлення

«За угодою з Проєктом USAID ми маємо виготовити 32 модульні споруди та навіс, вони шести різних розмірів і типів використання: є санвузли, навіс, модулі для роботи митників та прикордоників. Першу партію таких будинків для одного з пунктів пропуску на кордоні у Волинській області ми зараз завершуємо. Наша місія – зробити швидке будівництво доступним, та покращити умови для тих, хто користується цими мобільними будівлями, щоб людям було зручно та комфортно виконувати свою роботу», – каже Олег Мирошниченко, генеральний директор компанії-виробника будівель АРТМЕТАЛ Україна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 28 Грудня 2023 19:46
Мустафі Найєму - повага та низький уклін від людей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus