USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Путін назвав звірства РФ у Бучі таким самим «фейком», як хімзброя в Сирії

12 Квітня 2022 18:45
Президент РФ Володимир Путін назвав злочини російських військових у Бучі на Київщині таким самим «фейком», яким, за його словами, були твердження міжнародних організацій про застосування хімічної зброї в Сирії.

Про це йшлося під час пресконференції Путіна із самопроголошеним «президентом» Білорусі Олександром Лукашенком, повідомляє Українська правда.

«Щодо Бучі. Я часто розмовляю з колегами із західних країн, досі. І коли вони кажуть «Буча», я питаю: «А ви у Рацці були колись?» Ви бачили, як це сирійське місто начисто, під саму землю, було знищено зверху американською авіацією, і там трупи в руїнах місяцями лежали й розкладалися? Діла нікому не було, ніхто навіть не помітив. Як ніхто не згадує сотні вбитих мирних жителів в Афганістані, коли одним ударом знищували більше сотні людей на весіллях.

Тиша. Не було такої тиші, коли влаштовували провокації у Сирії, коли зображували застосування хімічної зброї урядом Асада. Потім з’ясувалося, що то фейк. Такий самий фейк і в Бучі».

За словами Путіна, Лукашенко йому «сьогодні давав навіть документи» і нібито перехоплення про те, «хто, на якому транспорті приїжджав у цей населений пункт (Бучу – ред.) і створював умови для організації цієї провокації та фейку».

Нагадаємо, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що різанина у Бучі, яку влаштували російські військові – це «спецоперація англійців».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus