USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Путін страждає мозковим розладом, викликаним деменцією або раком, – розвідка

14 Березня 2022 00:47
У американській розвідці стверджують, що Путін страждає мозковим розладом, викликаним деменцією, хворобою Паркінсона чи «стероїдною люттю», яка виникає в результаті лікування раку стероїдами.

Про це інформує видання Daily Mail з посиланням на члена розвідувального альянсу Five Eyes.

Посилаючись на джерела, близькі до Кремля, високопоставлені особи розвідувального альянсу, до якого входять Австралія, Канада, Нова Зеландія, Велика Британія та Сполучені Штати, вважають, що існує фізіологічне пояснення рішення російського президента вторгнутися в Україну.

Джерела в розвідці припускають, що Володимир Путін може страждати на рак, хворобу Паркінсона або деменцію. Набряклі обличчя і шия 69-річного деспота можуть бути потенційними побічними ефектами тривалого прийому стероїдів.

Протягом останніх місяців стан здоров’я російського президента викликав сумніви через те, як він виглядав під час нечастих публічних виходів.

«Протягом останніх п’яти років відбулася помітна зміна в його прийнятті рішень. Його оточення спостерігає значні зміни в переконливості і зрозумілості того, що він говорить, і в тому, як він сприймає навколишній світ», – цитує ЗМІ джерело в спецслужбах.

Нездатність чітко мислити пов’язана з відсутністю негативного зворотного зв’язку, адже ніхто в оточенні Путіна не намагається протирічити йому, – йдеться у матеріалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus