USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

«Путіна недостовірно поінформували»: журналіст Bellingcat заявив, що РФ переоцінила свій вплив в Україні

5 Березня 2022 00:47
Журналіст-розслідувач видання «Bellingcat» Христо Грозев припустив, що перед початком вторгнення Путіна недостовірно поінформували про настрої українців. Зокрема, Кремль переоцінив кількість і якість своєї агентури в Україні.

Про це він розповів в інтерв’ю російській журналістці Юлії Латиніній, передає ТСН.

«Йому (Путіну, – Ред.) казали, що є військові в Україні, які готові здатися одразу, що українців, як в Криму, зроблять на великій території країни. Йому казали, що в них є агентура у всій країні: в СБУ, в армії, в розвідці, і що всі вони вже підготовлені», – зазначає Грозев.

За його словами, росіяни вважали, що швидко займуть Київ і закінчать війну.

Читати ще: Ресурси армії РФ закінчаться до неділі, а Захід прийме санкції проти Путіна, – Христо Грозев

«Вважали, що одразу після початку вторгнення, після перших успіхів найкращих російських десантників, які тисячами нібито зістрибнуть з вертольотів та літаків над Києвом, вони займуть центр міста, там їх зустріне агентура і все це закінчиться дуже швидко. Перша група зі 100 десантників програла українцям і це унеможливило висадку іншої тисячі десантників, тому що не було аеропорту для цього. Після цього довелося шматками випускати десантників в меншій кількості», – підсумував журналіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 6 Березня 2022 16:38
БРЕХУНИ НАБРЕХАЛИ БРЕХУНУ, ОТРИМАЛИ ПРЕМІЇ,ПОЛОЖИЛИ 10000 ОБДУРЕНИХ ПАЦАНІВ, А ТЕПЕР ПРОДОВЖУЮТЬ БРЕХАТИ ЇХНІМ БАТЬКАМ, ЩО ВОНИ ЩЕ ЖИВІ.БРЕХНЯ НА БРЕХНІ І БРЕХНЕЮ ПОГАНЯЄ. ПОРОЧНИЙ КРУГ, ЯКИЙ В РОСІЇ НЕСПРОМОЖНІ РОЗІРВАТИ. ЯКЩО, ПІСЛЯ ВСІХ ЗЛОДІЯНЬ, ЯКІ РОСІЯ НАТВОРИЛА В УКРАЇНІ РОСІЯНИ НЕ ОПАМ'ЯТАЮТЬСЯ І НЕ ЗНИЩАТЬ путина, ТО ЦЕ НЕ КРАЇНА, НЕ НАРОД, ЦЕ ЗГРАЯ,ЗГРАЯ ДИКИХ ЗВІРІВ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus