USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Пили пиво та збили кур’єра: скандальна блогерка потрапила у ДТП

25 Січня 2022 08:29
Скандальна блогерка з Києва Марія Семенова (Тішина), яка вже отримала порцію слави, коли трощила орендовану квартиру, знову потрапила в неприємний інцидент. Дівчина та її друзі пили пиво та ганяли на авто містом – вони потрапили у ДТП. Під колесами їхньої машини опинився чоловік на моноколесі.

Аварію знімав один з пасажирів авто, яке й збило кур’єра. Відео з’явилося у Telegram-каналі «Катарсис», пише УНІАН.

Скандальна блогерка сиділа на передньому пасажирському кріслі. Вона пила пиво та весело спілкувалася з друзями, вони галасували та зовсім не переймалися тим, що їхня поведінка може сильно відвертати увагу водія. Сам кермувальник не дуже слідкував за швидкістю та їхав необережно. Це можна було помітити на відео, які були зняті за кілька хвилин до аварії, вони вже з’явилися у Telegram-каналі «Київ Оперативний».
У результаті під колесами машини опинився чоловік на моноколесі. Судячи з його рюкзака, він працює кур’єром та розвозить їжу.

Читати ще: У Харкові блогер обматюкав патрульного, а потім плюнув йому в обличчя. Відео

Згодом блогерка звернулася до своїх підписників з поясненнями, мовляв, чоловік не має претензій.

«Заспокойтесь, будь ласка. Ми заплатили людині за зламану підставку на моноколесі та роз’їхалися. Претензій немає», – стверджує блогерка.

Зазначимо, дівчині 20 років. На її сторінку в Instagram підписані майже 30 тисяч людей.

Ця блогерка вже має скандальну славу. Раніше вона неодноразово громила квартири разом з друзями. Останній інцидент стався влітку 2021 року.

Нагадаємо, раніше у скандал потрапив відомий блогер-мільйонник Олександр Заліско через гучне святкування свого 29-річчя. Він організував розкішну вечірку з елементами еротики у міському Будинку вчених у День пам’яті жертв голодоморів. Згодом його оштрафували за порушення карантину під час так званої «голодної туси».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Внук Показати IP 25 Січня 2022 08:34
Представники покоління - пі....данутих.
Бритва Оккама до Внук Показати IP 25 Січня 2022 10:35
кожне покоління це результат виховання попереднім поколінням...
Внук до Бритва Оккама Показати IP 25 Січня 2022 13:42
я такою бритвою навіть мошонку б не голив
Правдоруб Показати IP 25 Січня 2022 08:46
Такого типу "блохери" як правило страждають таким невротичним розладом як недостатність уваги до своєї персони. Єдиним павельним покаранням для таких осіб це позбавити такої уваги, тобто повне ігнорування прессою, соцмережами (бан).
Мда..... Показати IP 25 Січня 2022 09:12
Яке ж воно огидне......
Лучанин Показати IP 25 Січня 2022 09:24
Одним словом - біосміття
укринець Показати IP 25 Січня 2022 09:29
в тюрягу шити рукавиці на років пару

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus