USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Рада достроково припинила повноваження Ірини Луценко

12 Листопада 2019 17:08
Верховна Рада ухвалила постанову про дострокове припинення повноважень народного депутата від «Європейської солідарності» Ірини Луценко (№ 2395). Як передає кореспондент УНІАН, за це рішення проголосували 275 народних депутатів із 399 зареєстрованих у сесійній залі.

Постановою передбачено достроково припинити повноваження Луценко у зв’язку з особистою заявою про складення нею депутатських повноважень.

Перед голосуванням вона виступила з трибуни, повідомивши про ті напрямки, над якими працювала під час свого перебування в парламенті.

Також Луценко подякувала трьом людям, які «зіграли величезну роль» у становленні її як політика: лідеру «Батьківщини» Юлії Тимошенко, експрезиденту України Петру Порошенку та своєму чоловікові, колишньому генеральному прокурору Юрію Луценку.

Як повідомлялося, 4 листопада Луценко подала заяву про дострокове припинення депутатських повноважень. Того ж дня її чоловік заявив, що Ірина написала заяву про припинення депутатських повноважень через проблему з серцем.

Луценко була обрана до Верховної Ради IX скликання по загальнодержавному багатомандатному округу від партії «Європейська солідарність» під 15-м номером у списку. Вона була членом Комітету ВР з питань екологічної політики та природокористування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus