USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рада звільнила міністрів Ємця і Уманського

30 Березня 2020 14:29
Верховна Рада звільнила Ігоря Уманського з посади міністра фінансів і Іллю Ємця з посади міністра охорони здоров'я.

За це проголосували 271 нардеп, пише Бабель.

Звільнення Уманського підтримали 249 народних депутатів, звільнення Ємця – 271 нардеп.

При цьому депутати провалили обидва голосування за призначення новим міністрів – і за кандидатуру Сергія Марченка на міністра фінансів, і за Максима Степанова на посаду голови МОЗ.

А питання призначення міністром енергетики Ольги Буславець зняли з розгляду на проханню президента: Володимир Зеленський надіслав у Верховну Раду відповідний лист, повідомив спікер Дмитро Разумков.

У пʼятницю 27 березня після зустрічі з депутатами фракції «Слуги народу» президент Володимир Зеленський заявив, що звільнення Ємця обговорювалося «через деякі причини, які пов’язані з різними факторами».

Ємець був призначений на посаду міністра в уряді Дениса Шмигаля 4 березня цього року. До цього очолював науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. Ємець вже очолював Міністерство охорони здоров'я України у 2010-11 роках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus