USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Ракетний удар по Краматорську: кількість загиблих зростає

28 Червня 2023 20:21
Кількість загиблих через удар російських військ по Краматорську у Донецькій області зросла до 11.

Про це повідомив мер міста Олександр Гончаренко та ДСНС України, пише УНН.

«Станом на 17:00 28 червня з-під завалів деблоковано тіла 11 осіб (у тому числі 3 дитини), постраждало 56 осіб (у тому числі 1 дитина) та 7 осіб врятовано», – повідомили у ДСНС.

Інформацію про кількість жертв підтвердив і мер міста.

Як вказано, пошуково-рятувальні роботи тривають.

На місці події постійно працюють психологи ДСНС, які допомагають людям оговтатися від пережитого.

Нагадаємо, 27 червня окупанти двома ракетами «Іскандер» обстріляли центр міста Краматорськ на Донеччині. Атака відбулася ввечері, коли люди поверталися додому після роботи. Спочатку повідомлялося про двох загиблих, та їх кількість продовжує зростати. Рятувальники розбирають завали.

За оновленими даними від Офісу Генпрокурора, серед поранених 8-місячне немовля. У результаті обстрілу пошкоджені багатоквартирні будинки, торговельні приміщення, автомобілі, поштове відділення та інші споруди, що призвело до розбиття вікон, шибок і дверей. Також виникла пожежа внаслідок влучання.

Президент Володимир Зеленський відреагував на цю трагедію, назвавши дії окупантів черговим терористичним актом. Він висловив свої співчуття рідним та близьким загиблих.

У середу стало відомо, що СБУ по гарячих слідах знайшла та затримала агента російських спецслужб, відповідального за коригування ракетного удару по кафе у центрі Краматорська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
маліна пихайлова Показати IP 28 Червня 2023 21:14
Краматорск мєчтав про Росію і Росія прийшла. Но єсть нюанс...
Патрiот Показати IP 28 Червня 2023 22:39
А скiльки пiндоських " туристiв" полягло???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus