USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ракетний удар по лікарні в Дніпрі: навідницею могла бути скандальна блогерка

26 Травня 2023 15:35
Вранці 26 травня росіяни обстріляли місто Дніпро. Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, загарбники влучили по медзакладу, в якому проходили лікування українські військовослужбовці.

Напередодні блогерка Анна Алхім зробила пост у своєму Instagram-блозі про те, що «лікарні Дніпра переповнені військовими», пише УНІАН.

«Лікарні 6,9 Дніпра переповнені військовими. В кожному госпіталі є місце, де люди можуть залишити допомогу, продукти. Хлопці не місцеві, тому невідомо, чи до всіх приїздять рідні», – написала Анна.

У мережі підозрюють, що удар спровокувала саме публікація Алхім, оскільки у неї серед підписників досить багато росіян, а сама вона не раз потрапляла в центр обговорень через висловлювання на підтримку російського диктатора Володимира Путіна.
Анна вже відповіла на звинувачення. Вона записала відео, де заявила – «цей репост був у половини міста», тому винуватою вона себе не вважає. Також блогерка закрила свою сторінку в Instagram.
Станом на 14:00 відомо, що поранення внаслідок влучання ракети в лікарню отримали 23 людини. Серед них – двоє маленьких дітей віком 3 і 6 років. Обидві дитини госпіталізовані. Лікарі оцінили їхній стан як середньої тяжкості. На даний момент відомо про 4 людей, зниклих безвісти. Також відомо, що двоє людей загинули.

Відзначимо, що під час інтерв’ю в 2020 році Алхім неодноразово говорила, що захоплюється Володимиром Путіним, так як він «успішний лідер» і «іншого такого» вона не знає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 26 Травня 2023 18:26
Яке ж ВОНО бидло! Та заблокуйте того блогера нахрен за такий коментар!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus