USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Ракетний удар РФ по Одеській області: з'явилися нові подробиці обстрілу

16 Травня 2022 19:21
В Одеській області розпочато розслідування за фактом сьогоднішнього ракетного обстрілу двох баз відпочинку і житлових будинків.

Про це УНІАН повідомили в пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

«Сьогодні вранці Збройні сили РФ, нехтуючи нормами міжнародного гуманітарного права, завдали чергового удару по об’єктах туристичної інфраструктури в Білгород-Дністровському районі. Попередньо – зруйновані та пошкоджені будівлі двох баз відпочинку і істотні руйнування отримали понад 15 приватних будинків поруч з місцем події», – сказано в повідомленні.

У прокуратурі нагадали, що в результаті ракетної атаки четверо мирних жителів отримали множинні поранення, зокрема, малолітня дівчинка госпіталізована з важкими пораненнями, загиблих немає.

У пресслужбі підкреслили, що будь-які військові об’єкти на даних територіях відсутні.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни (ч.1 ст. 438 КК України).

Ракетний удар Росії по Одеській області 16 Травня: що відомо

Як повідомляли, 16 травня по Одеській області російські окупанти завдали ракетного удару, постраждали чотири людини, в числі яких – 5-річна дитина.

Через удар сталася пожежа, площа руйнування – близько 500 кв. м. Обстріл здійснений літаками стратегічної авіації. Спочатку повідомлялося про поразку об’єкта туристичної інфраструктури та кілька сусідніх приватних будівель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus