USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Раптово помер військовослужбовець волинської бригади

30 Квітня 2019 11:52
Раптово і передчасно помер військовослужбовець 14 окремої механізованої бригади старший сержант Глива Іван Іванович.

Про це повідомляє прес-служба волинської бригади.

«Нехай душа твоя знайде спокій у царстві Господнім, брате...

21 травня він відзначав би 43-річчя... Не судилося... Не стало воїна, патріота, гідної людини. Спочивай з миром, брате, і допомагай нам із небес завершити нашу спільну, найважливішу справу – здобути Перемогу...

Командування та особовий склад військової частини висловлює співчуття рідним і близьким старшого сержанта Івана Гливи...

Перебуваємо в скорботі разом із вами», – йдеться в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ісса Ндойє Показати IP 30 Квітня 2019 14:14
Військово - лікарська комісія військового комісаріату або формально виконує обов'язки або взагалі не оглядала військовозобов'язаного під час прийому на військову служ абу - а у частині взагалі ж...па .
До Ісси Показати IP 30 Квітня 2019 16:28
У звязку з низьким процентом укомплектованості військових частин ,ВЛК має формальну ознаку.А в частині кожен живе сам по собі.
Упс Показати IP 30 Квітня 2019 19:05
Раптово передчасно-який точний діягноз
Солдат Показати IP 30 Квітня 2019 21:24
А в цивільному житті громадяни живуть і не вмирають.! Тому, що лікарі проводять постійно всім громадянам пересадку органів. Дописувпч - Ісса Ндойє - також безсмертний.
51-а до солдата Показати IP 30 Квітня 2019 22:54
В цивільному житті на такі випадки уваги не звертають а в армії хтось має бути або винуватим або країнім тим паче армія сама боєготова і боєздатна на континенті , де сухпаї по НАТО, форма по НАТО, медичне забезпечення по НАТО і БУНДЕСВЕР. Цей солдат з рембата ,царство небесне , земля пухом. Там є такий собі Коложинськийй - той точно безсмертний в батальйоні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus