USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Регіони отримають додаткові кошти на розвиток мережі ЦНАПів, – Шмигаль

20 Жовтня 2021 19:42
Кабінет Міністрів затвердив зміни щодо розподілу субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на розбудову центрів надання адміністративних послуг (ЦНАПів).

Про це прем'єр-міністр Денис Шмигаль сказав на черговому засіданні уряду, повідомляє Укрінформ.

«Регіони отримають додаткові кошти на розвиток мережі ЦНАПів. Уряд затвердив зміни щодо розподілу субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на розбудову центрів надання адміністративних послуг», - сказав Шмигаль.

За його словами, під час реалізації проєктів було виявлено економію коштів, отже більше громад отримають ЦНАПи. Уряд продовжує курс щодо розвитку мережі центрів надання адміністративних послуг, щоб якнайбільше українців мали доступ до якісних послуг у своїх громадах, запевнив прем'єр-міністр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus