USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

У Луцьку триває реконструкція спорткомплексу «Динамо». Фото

25 Жовтня 2022 08:49
Незважаючи на складний воєнний час, активна спортивна спільнота Волині продовжує відбудовувати спортивний комплекс «Динамо». Окрім того, що споруда є знаковою для Луцька, вона ще й має паспортизоване укриття, що дозволяє продовжувати в ній навчально-тренувальний процес навіть в сьогоднішніх умовах.

«Об‘єднавши зусилля, заручившись підтримкою небайдужих підприємців нашого міста, нам вдалося зберегти спортивну школу «Динамо», – розповідає спортивний функціонер Олександр Кулаков. – Встановлено сучасні твердопаливні котли, повністю замінено каналізаційну систему, електромережу, проведено капітальний ремонт у роздягальнях, душових та санвузлах, а також в адмінприміщеннях. На завершальній стадії роботи по упорядкуванню фасадів споруди. Це все вдалося зробити завдяки багаторічній та конструктивній співпраці спорту і бізнесу».

З початку повномасштабного вторгнення росії «Динамо» працював як один із найпотужніших волонтерських центрів Волині. Наразі ж тут повноцінно відбувається тренувальний процес, діють на постійній основі секції з дзюдо, вільної боротьби, ММА, художньої гімнастики та акробатики.

Керівництво спортивного комплексу висловлює подяку всім, хто продовжує допомагати спорту в такий непростий час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 25 Жовтня 2022 10:46
Чому не роблять свердловин для ручних насосів на кожній вулиці, що чекаєте?
Ірина Сущук Показати IP 26 Жовтня 2022 11:30
Дякуємо що дбаєте про наше місто, діток, які відвідують центр.
волинянин Показати IP 26 Жовтня 2022 11:53
Спортивна школа ФСТ "Динамо" давно розформована! Як зрозуміти повідомлення про те, що спортивну школу вдалося зберегти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus