USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ремонт інфекційної лікарні, «Колосу» й відкриття магазину в Луцьку: в обласний бюджет внесуть зміни

15 Серпня 2019 11:40
Проведення ремонту в обласній інфекційній лікарні й облаштування в лабораторному корпусі СНУ імені Лесі Українки в Луцьку магазину стане можливим завдяки субвенції з міського бюджету обласному.

Про це йшлося 15 серпня під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики.

Як поінформував заступник директора департаменту фінансів Волинської обласної ради Володимир Селедець, у зв’язку з передачею цільових субвенцій, зокрема із бюджету міста Луцька, обласному бюджету необхідно внести певні зміни до показників обласного бюджету Волинської області на 2019 рік.

Мова йде, зокрема, про те, що обласний бюджет отримав цільову субвенцію в розмірі 5,65 млн грн:

- на капітальний приміщень обласної інфекційної лікарні на вулиці Шевченка, 30 в Луцьку – 5 млн грн;

- на проведення робіт у приміщенні інженерно-лабораторного корпусу на вулиці Винниченка, 67 для розміщення магазину «Освіта» – 350 тис. грн;

- на ремонт приміщення КЗ «Волинська обласна дитячо-юнацька спортивна школа «Колос» – 300 тис. грн.

Окрім того, Володимир Селедець розповів, що обласний бюджет одержить субвенцію в розмірі 400 тис. грн за рішенням Турійської селищної ради. Ці кошти, зокрема, спрямують:

- на капітальний ремонт та улаштування спортивного майданчика із штучного покриття Турійської загальноосвітньої школи I-II ступенів на вулиці Володимирській,1;

- на будівництво футбольного поля зі штучним покриттям на території НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» на вулиці Перемоги, 21 в селі Павлівка Іваничівського району;

- на будівництво футбольного поля зі штучним покриттям Дубівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на вулиці Першотравневій, 11 у селі Дубове Ковельського району;

- на експлуатаційне утримання та поточний дрібний ремонт дороги загального користування місцевого значення С 030110 (Н-22) Федорівка-Заріччя Володимир-Волинського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus