USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Репортери затрималися через свою недбалість, ‒ митники

3 Квітня 2012 15:59
У Держмитслужбі стверджують, що щодо репортерів, які нібито простояли на кордоні 7 годин, жодні правила порушені не були. Мовляв, митне оформлення здійснили за 50 хвилин, журналісти ж затрималися через «власну недбалість».
Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Держмитслужби.
Коментуючи заяву німецьких журналістів щодо начебто 7-годинної затримки на українсько-польському кордоні, директор Департаменту розвитку митної інфраструктури та інформаційного співробітництва Держмитслужби, Ігор Тимофєєв зазначив, що Держмитслужба провела службову перевірку.
За словами Тимофєєва, під час перевірки відібрали відповідні пояснення, проаналізували матеріали відеоспостереження та документи. В результаті з’ясували, що оформлення німецьких журналістів та їхнього обладнання здійснювалося у відповідності до всіх вимог чинного законодавства. У пункті пропуску «Ягодин ‒ Дорогуськ», за даними митників, журналісти перебували не 7, як було вказано, а 4 години, з яких фактичне митне оформлення здійснювалося лише близько 50 хвилин, що повністю відповідає усім нормативам, наголосив Тимофєєв.
За його даними, решта часу було витрачено через те, що німецькі репортери втрачали щойно видані їм документи чи забували своєчасно надати документи для митного оформлення.
«Тобто затрималися на кордоні виключно через власну недбалість», ‒ підкреслив директор департаменту.
Він також наголосив, що при цьому працівники митниці не лише не перешкоджали, а й всіляко сприяли тому, щоб німецькі журналісти якнайшвидше перетнули українсько-польський кордон.
Нагадаємо, за інформацією німецьких журналістів, волинські митники протримали на кордоні їхню знімальну групу 7 годин, а потім ще й вимагали заплатити за понаднормове перебування автомобіля на стоянці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
держиморда Показати IP 3 Квітня 2012 16:16
так ці журналісти не тільки проявили недбалість на 7 годин, вони ж хотіли зруйнувати митницю, і митники, ризикуючи життям,не дали цього зробити. значить митників треба представити до державних нагород, а журналістів-терористів депортувати з україни.
Тарас до держиморда Показати IP 3 Квітня 2012 18:21
ага як в тому анекдоті пацієнт випадково наштиркнувся на скальпель а потім ще десяток разів це повторив :)))) маразм начолі з маразмом області :)
Грыцько Показати IP 3 Квітня 2012 17:07
Почему то, больше верю немцам...
Щекул Показати IP 3 Квітня 2012 17:24
Німці х.... не страдають. Якщо говорят біле, то це біле, а не жовте.А наші митники діють навпаки, щоби своїх вигоородити та в міжнародну халепу не влізти зі своїми правилами. Таких правил, як у нас, у Європі не існує, там навіть поняття не мають про якійсь труднощі при перетині кордонів.
Тарас до Щекул Показати IP 3 Квітня 2012 18:34
якщо чесно то у мене двояке ставлення до цієї ситуації з однієї сторони НЕЖАЛІЮ наших зажирілих митників... а з іншої дістали і "європейці" які звикли що європа є тільки для них а як наших мордують по консульствах то це все в межах закону....
Руслана Показати IP 3 Квітня 2012 17:31
Хоч німецькі журналісти дали джосу пихатим митникам, на жаль, наші не можуть
тиць-здиць Показати IP 3 Квітня 2012 17:33
Та ясно,забухали вони в дуті-фрі нахаляву! Німці-йома!
Горохівець Показати IP 3 Квітня 2012 17:33
Так-так!!! Негідники німецькі оббріхують чесних, правдивих, совісних, порядних українських митників. Брехунам буде те, що стало з губою Катерини, матінки усіх селян з Берестечка за її правду і сліжбу Україні, що зайняла передостаннє місце у Європі за рівнем життя народу. Депутати і митники - самі чесні люди.
SPIKER Показати IP 3 Квітня 2012 17:59
німецькі репортери втрачали щойно видані їм документи ...мдя...то такі сині були,шо і папірці з рук падали???
тупуюватий Показати IP 3 Квітня 2012 18:36
Пояснення гарне, толкове, але ДЛЯ нас. Якби Держмитслужба подала німаків до суду, виграла його, стягнула з них пару мільйонів євро, які перекдала б на боротьбу з голодом в Німеччині; - це був би ФАКТ. А так - відмазка для лохів.
Олег Показати IP 3 Квітня 2012 19:48
Митники "ЖГУТ"))) Думають що усі дурні, сліпі і німі. Стояти в Ягодині 8-10 годин це для них норма. І польські і українські просто людей мордують на морозах, або на спеці без причин. Може просто автобус чи авто стояти і ніхто не підійде. А польські митники стоять з палками як шуцмани і через зали людей з автобусів пропускають - як при німцях в душогубки євреїв. І всі мовчать, бо одні контрабандисти, а інші вважають що це нормально. А журналісти не пишуть про це. А було б варто. Поїхати і побачити. І підтвердити чи спростувати. А про поїзда до Польщі окрема розмова. Там навмисно укрзалізниця встановила ціни на квитки дорожчі ніж на літак спеціально для того щоб ніхто не заважав провідникам у поїздах провозити контрабанду. Сигарети вони пакують тисячами. А пасажири для них - це лишні очі і проблеми. А так все нормально. А тому проблема митниць - це випадкові люди. Не було б їх - було б усе добре. Робота робиться, гроші заробляються.:)))
Народе без пуття... Показати IP 3 Квітня 2012 21:49
Чомусь пригадуються ментовські відмазки про нецензурну лайку і намагання затриманого зірвати погони з пуза мусарів. Ми безнадійні...
віктор Показати IP 4 Квітня 2012 00:55
їхали б вони сьогодні
Іван Козолуп Показати IP 4 Квітня 2012 09:56
Я теж вірю словам німецьких журналістів. В них такий вже менталітет - говорять все як є, не можуть збрехати, а якщо це станеться, то буде як із їх міністром оборони.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus