USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ресурси Вселенського патріархату зазнають масованих кібератак, – МЗС

18 Вересня 2018 09:04
На тлі призначення Константинополем повірених у Києві на ресурси Вселенського патріархату почали здійснюватись масовані кібератаки.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

«Богато вражень та емоцій після першої зустрічі з екзархами його Всесвятості Вселенського Патріарха... Однак, про одну річ хочу сказати вже зараз. Останнім часом і на Фанар, і на Вселенський патріархат, і на самих екзархів відбуваються масовані кібератаки», — написав глава МЗС.

Нагадаємо, 7 вересня стало відомо про те, що Вселенський патріархат у межах підготовки до надання автокефалії Православній церкві в Україні призначив своїх екзархів (повірених) у Києві. Цю подію панічно розкритикували в РПЦ, назвавши відповідний крок "вторгненням на канонічну територію Московського патріархату". Крім того, 14 вересня з цієї ж причини синод РПЦ вирішив припинити участь у роботі структур під головуванням Константинопольського патріархату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БІЛОРУСЬКА ЦЕРКВА ТАКОЖ ХОЧЕ ОТРИМАТИ АВТОКЕФАЛІЮ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 18 Вересня 2018 10:24
сотні жабок у моксельському болоті у шаманському екстазі під впливом головного вельзивула кіріла застукали по клавішах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus