USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Рецидивіст, який на вулиці Карпенка-Карого вбив лучанина, проведе 15 років за ґратами

19 Жовтня 2021 22:57
Волинський апеляційний суд скасував вирок Луцького міськрайонного суду від 10 жовтня 2019 року в частині призначення 43-річному уродженцю села Цегів Луцького району за вчинення вбивства з хуліганських мотивів покарання у виді 11 років позбавлення волі та призначив убивці максимальний термін – 15 років в’язниці.

Про це інформує пресслужба прокуратури області.

Нагадаємо, увечері 11 серпня 2017 року тричі до цього судимий чоловік та його 32-річний і 23-річний знайомі, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на проїзній частині вулиці Карпенка-Карого в Луцьку почали бити перехожого, який зробив зауваження щодо їхньої поведінки.

Читати ще: «Три роки, як вбили сина, а вони ходять на волі», – матір загиблого лучанина про затяжний суд

Під час побиття найстарший із зловмисників завдав 24-річному потерпілому удар ножем у груди, який став причиною смерті чоловіка. Напередодні злощасного інциденту загиблий освідчився своїй коханій і подарував їй обручку. Це сталося у день народження дівчини. Пара встигла навіть подати заяву про реєстрацію шлюбу та обрати дату весілля.

Двох співучасників убивці суд визнав винуватими у вчиненні групою осіб хуліганства (ч. 2 ст. 296 КК України), вони щиро розкаялися у скоєному, сприяли розкриттю злочину та уже відбули покарання.

Вирок же винуватцю смерті потерпілого переглядався судами усіх інстанцій – і тепер він відбуватиме максимальне покарання за вчинений злочин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дідо Показати IP 20 Жовтня 2021 00:45
Мало!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus