USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

РФ замінувала шляхи від Босфору до Одеси та звинуватила в цьому Україну

19 Березня 2022 13:55
Росія замінувала шляхи від Босфору до Одеси традиційно заявивши, що це, мовляв, «українські» міни.

Про це заявив керівник проєкту «Інституту Чорноморських стратегічних досліджень» Андрій Клименко.

За його інформацією, вчора морський порт Сочі направив судновласникам та капітанам суден у регіоні попередження про загрозу «підриву на мінах українських ВМС, які дрейфують у Чорному морі».

«Увага! Реальна небезпека на морі: РФ замінувала рекомендовані шляхи від Босфору до Одеси і повідомила, що це українські міни. Чергова небезпечна дезінформація з боку ворога», – написав Клименко.

Читати ще: «Мы е*шим высотки и по*й, что там мирные жители», – окупанти й далі поливають вогнем мирні українські квартали

Він також повідомив про те, що за даними джерел BlackSeaNews, йдеться про мінування з боку ЧФ РФ рекомендованих шляхів комерційних суден від Босфору в напрямку Одеси. Клименко додав, що міни, які дрейфують в штормовому морі неможливо підрахувати.

«Зауважимо, що міни, які дрейфують в штормовому морі підрахувати неможливо в принципі – це може зробити тільки той, хто їх встановлював», – пояснив Клименко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus