USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Річне утримання доріг на Горохівщині коштує майже 4 млн

2 Березня 2019 15:54
На послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення в Горохівському районі протягом року витратять 3,929682 млн грн.

Відкриті торги через систему публічних закупівель Prozorro оголосив департамент регіонального розвитку житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації. Тендерні пропозиції прийматимуть до 18 березня. Аукціон має розпочатися 19 березня.

Мова йде про очищення водовідвідних канав від бруду та сміття, улаштування водовідвідних канав, засипання просідань ґрунтощебнем, планування укосів виїмок, планування узбіч, відновлення профілю водовідвідних канав, розроблення ґрунту, профілювання щебеневих доріг, відновлення профілю щебеневих покриттів, укладання асфальтобетонної суміші, ущільнення асфальтобетонного шару, ліквідацію вибоїн, вирівнювання опор дорожніх знаків та напрямних стовпчиків, їх заміну, фарбування дорожніх знаків, нанесення горизонтальної розмітки, скошування трави, видалення кущів і дерев, очищення пішохідних доріжок від снігу, розкидання снігових валів, очищення від бруду мостів, ремонт металевих перил, нанесення вертикальної розмітки та прибирання від сміття.

Послуги з утримання доріг надаватимуться до 31 березня 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 2 Березня 2019 17:49
Про які дороги йде мова, коли їх в районі майже немає.Голові райадміністрації це все до одного місця. Вона собі грається їжачками в соціальних мережах. Дуже шкода -такий район загробили ці політичні чвари... і не кваліфіковані привізні генерали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus