USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Роботи, одяг, техніка: луцький «політех» відкрив виставку технологій майбутнього. Фото

13 Травня 2021 15:41
Луцький національний технічний університет відкрив в арт-галереї у ЦУМі виставку «LNTU Education. Технології майбутнього», яка покликана ознайомити лучан та волинян з університетом та його можливостями. Зокрема відвідувачам покажуть роботів, винаходи, одяг, дизайнерські вироби та багато чого іншого.

Основною метою профорієнтаційного заходу є залучення якомога більшої кількості абітурієнтів. Протягом двох місяців кожен факультет університету презентуватиме свої особливості, зокрема покаже, яким чином тут навчають студентів та які технології використовують у навчанні.
Щодня з 16 до 19 години відбуватимуться майстер-класи, тренінги, виставки. А щосуботи кожен факультет буде презентувати себе, зокрема розповідати про свої кафедри та спеціальності, а також проводити інтерактиви для абітурієнтів.
Як зазначила ректор ЛНТУ Ірина Вахович, розташування виставки в арт-галереї у ЦУМі дасть змогу краще популяризувати університет, який має серйозні напрямки технічного та економічного розвитку.

«Протягом двох місяців ми щоденно робитимемо презентації, виставки, тренінги. Всі охочі можуть прийти сюди та ознайомитися з нашим університетом, з його здобутками, напрямками. Сьогодні університет динамічно розвивається. В нас амбітні цілі стати полюсом росту Волині, ми до цього ідемо. Сподіваюся, що така виставка відкриє Луцький національний університет для лучан та волинян, адже це той осередок, яким варто гордитися та варто підтримувати», – сказала ректор.
Зазначимо, що виставка триватиме протягом двох місяців до 5 липня включно, відвідати її зможе кожен охочий.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 13 Травня 2021 16:19
заберімо з представленого електроенергію. що лишиться від новизни?. майбутнє - за чистою питною водою, а не за подібними речами. екологія обумовить майбутнє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus