USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Родичі розбирали завали, щоб знайти вцілілі речі та документи: подробиці вибуху в селі Озерце на Волині

25 Листопада 2022 21:23
Будинок у селі Озерце Луцького району, де під час вибуху газового балона травмувалися двоє людей, відновленню не підлягає.

Про це Суспільному Волині розповіла староста Жидичинського старостинського округу Галина Матвіюк.

У будинку проживала родина загиблого учасника АТО: троє дорослих та дівчинка, яка навчається у другому класі.

25 листопада родичі розбирали завали зруйнованої хати, щоб знайти вцілілі речі та документи.

Світлана Зеленчук – сестра власниці будинку, яка отримала опіки під час вибуху, живе поруч із родичами. Від вибуху в її домі повилітали вікна.
Жінка каже: на момент вибуху та пожежі донька її сестри була на роботі. Онука – гуляла з псом: «В них пічка була, в нас же немає світла три доби, і купили такого балончика маленького і там ставили їсти гріти».
Як розповів начальник пожежно-рятувальної частини у Ківерцях, вибух та пожежу, за попередніми даними, стався через неправильне використання побутового балона.

62-річна власниця будинку наразі з опіками у реанімації, 32-річний чоловік лікується в опіковому центрі міської клінічної лікарні, розказав лікар-комбустіолог Роман Трач. Надалі травмованим знадобиться пересадка шкіри.

Зі слів старости Галини Матвіюк, родина має тимчасовий прихисток. Їм рекомендували звернутися у департамент соцполітики у відділ по роботі з учасниками АТО/ООС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ігор. Показати IP 27 Листопада 2022 15:56
От тобі і родина загиблого в АТО. Видно, що держава по піклувалась про родину. Жили в халупі, яку важко назвати було придатною для життя, а тепер бомжі стали. Страшно уявити що їх тепер далі чекає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus