USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.86

В Україні родинам політичних в’язнів виділять по 100 тисяч гривень

26 Липня 2018 21:33
Уряд ухвалив рішення, відповідно до якого сім’ям політв’язнів, які перебувають у в'язницях в Росії і на Донбасі, виділять по 100 тисяч гривень.

Про це на засіданні уряду сказав Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, передає ZNAJ.UA.

«Російська агресія триває. Українська земля сьогодні поневолена. Люди в окупації. Треба пам'ятати про кожного, хто страждає від обмеження прав. Ми приймаємо рішення про підтримку сімей політичних в'язнів і виділяємо по 100 тисяч гривень", - сказав він.», – сказав Гройсман.

Він наголосив, що уряд завжди буде підтримувати родини та робитиме все для того, щоб надавати підтримку у визволенні цих людей.



Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що у Російській Федерації утримуються 38 українських громадян. Зокрема, це Олег Сенцов, Олександр Кольченко, Ахтем Чийгоз, Руслан Зейтуллаєв, Арсен Джеппаров, Євген Панов, Андрій Захтей, Редван Сулейманов, Володимир Присіч, Дмитро Штибліков, Олексій Бессарабов, Володимир Дудка, Олексій Стогній, Гліб Шаблій, Володимир Балух та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus